... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Hoky
Autor témy
Auto: BMW 320d/100 kW
Kraj: Nitriansky

320d 100kW/ prepúšťa vstrekovač

Piatok, 11. Novembra 2011, 21:59

Zdravím páni, dnes som doniesol auto zo servisu (menili mi žhaviče) a po ceste z neho sa mi zdalo ako keby nemá ťah, ledva som šiel 90 km/h a vnútri v aute som cítil výfukové plyny, ktoré boli aj dosť cítiť okolo auta (viac ako zvyčanjne). Auto aj divne hučalo (traktor), ako keby zabudli nahodiť nejaké hadice na sanie alebo výfuk, tak som zhodil plasty a všimol si si, že pri prvej triske je natečená nafta a spod nej to pekne "bublinkovalo" (myslím, že spod nej sa tam tá nfta dostala, lebo prepúšťa pri závite, preto malo aj auto taký divný zvuk, slabý ťah, lebo stratilo kompresiu a preto som aj cítil viac výfukové plyny ako zvyčjane - ak sa mýlim, opravte ma). Moje otázka znie, može sa toto stať zrazu bez menších príznakov, lebo do servisu som auto niesol bez tohto problému, síce mi museli jeden žhavič vyberať, lebo sa zalomil ale bolo to na úplne inom valci.
Stetol sa už niekto s niečím takým a čo ma teraz čaká, výmena celej trisky alebo sú pod ňou podložky, ktoré zvyknú prepúšťať a stačí vymeniť tie...
Naposledy upravil/-a Hoky v Sobota, 12. Novembra 2011, 09:26, upravené celkom 1 krát.
BMW E46 320d/100 kW ( 04/2000 )

Užívateľov profilový obrázok
Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Re: 320d 100kW/ prepúšťa vstrekovač

Piatok, 11. Novembra 2011, 22:32

su tam medene podlozky a je dost mozne ze sa ti babrali aj s inymi vstrekmi a zabudli ho dotiahnut na tvojom mieste by som im to tam zaniesol a nech to pozru no bol by som pri nich ked to budu opravovat ak tam nemas znamych lebo vela krat som pocul od chalanov co dali do neznamych servisov opravovat auto tak danu vec opravili no po par km im odyslo npr turbo skratka ludia su svine a boh vie ci tam mas povodne zhavice co si tam mal alebo z neakeho ineho co menili na aute pred tebou s toho dovodu ja svoje auto servisujem zasadne iba v jednom servise kde ma poznaju a viem ze robia kvalitnu pracu a niesu to neaky fuseraci a zlodeji dobrych suciastok na aute

Hoky
Autor témy

Sobota, 12. Novembra 2011, 09:34

Vieš čo, servis,kde som mal auto je známeho a u neho robí môj kamarát (on mi robil auto), takže na výmenu starých dielom by som to nevidel. Ale mohlo sa stať, že náhodov drbol do tej trisky nechtiac, keď povoloval žhavič a nevšimol si to... Preto som sa aj pýtal, či to môže z ničoho nič začať prepúštať spod závitu trisky bez toho, aby som mal predtým nejaké minimálne indikácia, jednotucho motor išiel ako hodinky a teraz hučí jak stará kurva, smrdí a neťahá alebo sa to aj niekomu stalo ľudovo povedané z večera do rána???

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 12. Novembra 2011, 11:43

Jednoducho povedané dojebal to mechanik......ak si mal auto predtým OK......samo od seba sa ti akurat v noci postaví cicina...... :mrgreen: :mrgreen: nie povolí tryska........ja od určitého času určitým "kamarátom" hovorím len "známi".......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kubo320d
Auto: BMW 323CI :-)

Sobota, 12. Novembra 2011, 12:07

tak tak simik vie o com vravim no skoc do toho servisu a nech ti to opravia v ramci zaruky a cely cas bud pri oprave ja som tiez daval ku kamaratovi co sa pozname od skolky vymenit chladiacu kvapalinu a to bolo prvy a posledny krat co som u neho bol nieco vymienat pripadne opravovat a teraz servisujem auto sice nie u znameho servisu chalanov poznam cez kolegu no su vymakany a to vidno aj na autach ake zvyknu stat pred servisom pripadne ktore su na zdvihaku a niesu to neake felicie zigulaky a podobne tzv veterany ako stavaju u toho mojho spominaneho kamarata

Hoky
Autor témy

Nedeľa, 13. Novembra 2011, 16:39

OK, takže jedna otázka vyriešená, že sa to nemoholo stať iba tak z ničo nič...
Tak teda stačí vymeniť pod triskou iba tú medenú podložku ako písal Kubo aby prestala spopod nej unikať kompresia alebo sa tu niekto stretol aj s tým, že mu to nepomohlo a musel meniť celú trisku??? Resp. pretesňuje sa to nejako inak pri podobnom probléme???

Hoky
Autor témy

Streda, 16. Novembra 2011, 10:08

Tak teda nikto sa s takýmto niečím nesretol, že by mu spopod trisky unikala kompresia???

creatine

Streda, 16. Novembra 2011, 11:45

Mal som podobný problém, a pokiaľ uniká nafta treba meniť celú trisku, je to kov na kov tam neurobíš nič, a poškodiť sa to dá len neodborným zásahom takže to skús v tom servise reklamovať nech s tým niečo robia keď ti ......
Chevrolet Kalos 1.2 ex
Škoda Octávia II 1,9 TDI 77kw Ex
E46 330d 135 kw 184 hp Ex
E46 320d 100 kw 136 hp môj Ex cukrík

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných