Piatok, 11. Novembra 2011, 21:59
Zdravím páni, dnes som doniesol auto zo servisu (menili mi žhaviče) a po ceste z neho sa mi zdalo ako keby nemá ťah, ledva som šiel 90 km/h a vnútri v aute som cítil výfukové plyny, ktoré boli aj dosť cítiť okolo auta (viac ako zvyčanjne). Auto aj divne hučalo (traktor), ako keby zabudli nahodiť nejaké hadice na sanie alebo výfuk, tak som zhodil plasty a všimol si si, že pri prvej triske je natečená nafta a spod nej to pekne "bublinkovalo" (myslím, že spod nej sa tam tá nfta dostala, lebo prepúšťa pri závite, preto malo aj auto taký divný zvuk, slabý ťah, lebo stratilo kompresiu a preto som aj cítil viac výfukové plyny ako zvyčjane - ak sa mýlim, opravte ma). Moje otázka znie, može sa toto stať zrazu bez menších príznakov, lebo do servisu som auto niesol bez tohto problému, síce mi museli jeden žhavič vyberať, lebo sa zalomil ale bolo to na úplne inom valci.
Stetol sa už niekto s niečím takým a čo ma teraz čaká, výmena celej trisky alebo sú pod ňou podložky, ktoré zvyknú prepúšťať a stačí vymeniť tie...
Naposledy upravil/-a
Hoky v Sobota, 12. Novembra 2011, 09:26, upravené celkom 1 krát.
BMW E46 320d/100 kW ( 04/2000 )