Zdravím všetkých, asi pred troma týždňami som opustil Škoda klub a zaregistroval som sa u vás. Auto je 2002, 330d, 135kw, dovoz z Talianska takže tradičný stav (v interiéry humus ako na korbe smetiarskeho auta, serviska nikde zato na podvozku ani kúsok hrdze-uvidíme o pol roka

). Auto je v originálnom stave, je to automat čo bola podmienka, športový podvozok,najazdených "údajne" 210 000km. Kupoval som ho tu na Slovensku ale musím potvrdiť že je to tu naozaj samý hajzel a klamali ma všetci do jedného komu som volal až som sa pomaly skoro vzdal. Všetky ich TOP stavy boli búračky že by to poznal aj slepý po hmate. Zrejme ani moje nie je nepoškvrnené ale iba minimálne, čo znamená že blatníky a ďalej do zadu menené nebolo nič zatial čo na niektorých boli posunuté ešte aj spolujazdcove dvere (pozdravujem chalana do Bánoviec nad Bebravou ktorý ešte uvedie v inzeráte aj iný motor).
Hneď po kúpe som dal vymeniť ramená a tlmiče (Kayaba) nastaviť geometriu a kúpil som 17" Micheliny na zimu.
Budúci týždeň pôjdu von všetky filtre a nový olej do motora aj prevodovky, plastový kryt pod motor ktorý chýba a tiež by som vybral klapky zo sania.
No a potom len jazdiť a modliť sa nech odíde čo najmenej vecí na ňom.