... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
chch napísal:Lusky, nikto ti nechce zle. Mozno boli nase prispevky troska pichlave, ale nie zlomyselne. Zacnime s tym, preco chces zmenit sucasny vzhlad tvojho auta (teda predpokladam ze si to chces dat na svoje auto).
Zrejme si s tym vzhladom nespokojny. Pozeras sa na svoje auto, a daco ti tam chyba, daco by si zmenil, vybocil z radu, nechces byt ako ti ostatni ktori maju tiez take auto ako ty. Na druhu stranu na dizajne toho auta pracoval team ludi vo fabrike ktorej auto si si vybral ako svoje. Dlhe mesiace kreslili, tvarovali modely v pocitaci, potom z hliny, potom v reale. Menili, upravovali, snazili sa o dokonalost. Ti ludia na to maju skoly, cit, talent. Zmenit nieco v ich koncepte je ako povedat "pani, ste amateri, ja to viem lepsie". Skus o tvojom aute rozmyslat tak, ze dakto to auto navrhol, nebol to jednoduchy proces a dokazal vytvorit na tu dobu dokonaly produkt. Koniec koncov si si asi z toho dovodu to auto kupil.
Skor ako taketo upravy sa skus preorientovat na to, aby si mal auto ciste, lak nalesteny, disky nezaprasene, aby ten povodny dizajn vynikol medzi ostatnymi autami. Za takym autom sa ludia otacaju, na dymove svetla prdia.
salat napísal:
![]()
![]()
![]()
chch napísal:Ja som nemenil nic, vsetko je rovnake od kupy. Ked ideme niekam s dietatom a pecie nanho, tak dam do okna na tu chvilu satku. S tymi diskami to je inak zaujimave, ze tie disky, ktore su na vyber od vyrobcu podla mna vzdy perfektne pasuju k tvaru auta a ked vidim ze si tam niekto da ine, tak mi to nesedi. Ale ano, suhlasim ze kazdy ma iny nazor, iny vkus.
lusky320d napísal:Caute chalani, Neviete nahodou ci sa toto da urobit niekde na SLOVENSKU?Dik
http://www.ebay.co.uk/itm/160648080141? ... 1423.l2649
Bawaria napísal:
kúpiš na to tónovací sprej vo farby laky originál na zadné svetlá, stojí cca 10€ ,vyrába sa červený a čierny, teoreticky je to priesvitný lak , červený alebo čierny. ja som to robil na E46 ke.do červena, spravil som si z toho americkú verziu z červenými smerovkami,lebo na tie oranžové som sa už nemohol pozerať