Na mojej pake bola zaujimava vyrobna vada. To co je na tej pake akoze chromovane, je chromovana folia. Tam kde sa to spaja s kozenou obrubou po hornom obvode, by to malo byt zapracovane do koze, respektive koza by mala vytrcat viac. Lenze na tej mojej pake ta folia vytrcala viac do obvodu, a tym bola ostra hrana tej folie 'vo vzduchu'. Niekolkokrat som si o nu porezal ruku, tak som to skusal skalpelom neak vyriesit, ale neslo to. Tak som si cez nemecky eBay kupil hlavu od chlapika, co namiesto svojej standardnej daval sportovu, a svoju predaval. Ked mi prisla a isiel som ju vymenit, tak som bol velmi prekvapeny, ze moja hlavica vazi 2x viac ako ta co mi prisla (500 gr. vs 250 gr.). Zistil som ze jeho auto je o rok starsie ako moje (ale robil malo kilometrov), a zrejme do mojho auta BMW uz instalovalo novsi typ hlavice, naschval tazky, lebo sa paka trasie na volnobehu. Moja hlavica sa netriasla, ma velku hmotu, ale je na nej zas ta ostra folia

Takze mam teraz peknu paku, ale jemne sa trasie.
Co sa tyka lakovania asi to nebude jednoduche, skor by som si kupil na ebay od niekoho hlavu, napriklad zo srandy skusit vydrazit
tuto.