... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
chch napísal:Mate v americkych BMW v kastliku pred spolujazdcom svietidlo (baterku) ?
petkonarcis napísal:
Ja ju tam mam :)
chch napísal:Zavidim, totiz ten konektor ma stale napajanie, aj ked nejde motor, aby sa ta baterka nabijala. Da sa dokonca dokupit redukcia z toho konektora na klasicky zapalovac a napajat s tym zariadenia typu online gps monitoring a podobne. Raz ked sa velmi naseriem, tak to tam rozoberiem, lebo som presvedceny ze aj europska verzia tam ma vyvedeny kabel, ale bez konektora.
Ozaj, nemas chut sa mrknut na poistkovy panel, a povedat mi, ktora poistka napaja tu bateriu ?
Dik.
chch napísal:Mate v americkych BMW v kastliku pred spolujazdcom svietidlo (baterku) ?
vilo1 napísal:Ahoj ja mam tiez americku e90 rozdieli tam niesu velke je to to iste ako europska verzia inak je to s motormi ,napriklad americka 325i ma obiem motora 3litre oznacuje sa 325i europska 325i ma obiem 2,5 liter ale vykonovo je to to iste male rozieli akurat ze mas tacho aj v milach iny vzduchovy filter inak by to malo byt to iste nahradne diely zohnas normalne ako na europsku verziu.Svetla s europskej verzie ti budu pasovat normalne je to to iste.
petkonarcis napísal:tu to najdes, dufam ze vies anglicky.Vie mi tu niekto poradiť, či sa mi dajú neakým spôsobom vypnúť tie bočné žlté svetlá? Resp. či sa to da neako vymeniť