... všetko o BMW ...

nechcem menit motor v kazdom aute, co kupim. (ako nedavno)
  nechcem menit motor v kazdom aute, co kupim. (ako nedavno) 

má tu niekto 1,8i plyn? kolko to zerie? 10L ?
  má tu niekto 1,8i plyn? kolko to zerie? 10L ? 

lepsie ist do overeneho auta, skor by som nieco z klubu chcel
  lepsie ist do overeneho auta, skor by som nieco z klubu chcel  
 nepocul som zatial o nejakej cenovo dostupnej plnicke...  a normalne ani nemam paru kde naplnis CNG.... len niekde v depe autobusov... cize take auto maximalne mozes pouzivat vo svojom meste ked vies kde to tanknes.... cize je uplne nepouzitelne
 nepocul som zatial o nejakej cenovo dostupnej plnicke...  a normalne ani nemam paru kde naplnis CNG.... len niekde v depe autobusov... cize take auto maximalne mozes pouzivat vo svojom meste ked vies kde to tanknes.... cize je uplne nepouzitelne  no a 13e na 320km moze byt asi je CNG ovela lacnejsie a bude mat aj o dost nizsiu spotrebu....
   no a 13e na 320km moze byt asi je CNG ovela lacnejsie a bude mat aj o dost nizsiu spotrebu....
 myslel som ze to je normal plyn, co sa tankuje na pumpach.  pokial by sa to nedalo tankovat bežne, tak by ludia na tom asi nechodili
 myslel som ze to je normal plyn, co sa tankuje na pumpach.  pokial by sa to nedalo tankovat bežne, tak by ludia na tom asi nechodili   

ale neviem nic o tom motore 2,5d  ci to neni rakovina ako 2,5tds predchodca
  ale neviem nic o tom motore 2,5d  ci to neni rakovina ako 2,5tds predchodca  

je to strateny system tak ako MD media
 je to strateny system tak ako MD media 

bramborak napísal:tankovanie mi praveze vyhovuje, byvam pri NMnV
 treba sa fakt spytat niekoho co to uz mal... lebo je to celkom haluska... resp. pozriet aku ma hustotu take CNG... podla toho by sa dala vypocitat ta cenovka na "liter"
 treba sa fakt spytat niekoho co to uz mal... lebo je to celkom haluska... resp. pozriet aku ma hustotu take CNG... podla toho by sa dala vypocitat ta cenovka na "liter"