... všetko o BMW ...
speq napísal:Zvazujem kupu jedneho z tychto modelov , ja popravde som viac asi naviazany na E60
obidve by ma stali priblizne rovnako , obidve su pre mna krasne a neskutocne by som ich chcel.
Auto chcem na denne jazdenie , bratislava , okolie .. len sa sam neviem rozhodnut co ma ake pre a proti ..
M urcite bude drahsi servis , na ten ale mam a aj budem mat cize v tom tiez nie je problem ale nebude do mesta
agilnejsia trojka ? a dalsia vec E60ka je automat ako kazda M5 a 335i je manual .. tak to je dalsia vec ci tie zapchy s tym
manualom budem trpiet sam neviem..
Co by ste zvolili vy ? preco ? ktore sa vam viac paci , M5ka by bola urcite Matna cierna ! :)
speq napísal:biturbo kit do 335i novy stoji okolo 1200 s danou , ziadny repas ale fungl , to nie je take strasne na to ze mas nove turba :)
predsalen ani vymena takych brzd nebude u M5 zadarmo :))
hej hej viem ze su aj automaty to je jasne ale teraz dako nemam stastie na tie 335i v automate ktore sa mne pacia , no mne ide hlavne o vybavu , inak som davno mohol mat 335i v garazi , ale bez vybavy to pre mna nie je ono :)
Dudecc napísal:Tiež veľmi nechápem ako môžte porovnávať Mko a 335.
Mko je úplne iný svet a ten motor je troštička o inom. 4 či 5x najlepší motor na svete vo svojej kategórií a atmosferický 10 valec, ktorého zvuk nič nikdy nenahradí sa predsa nedá porovnávať s turbomotorom.
speq napísal:asi pojdem do M5 , 335i musis dat vela penazi aby si mal aspon 400 koni , M5 ma 507![]()