... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Maco594 napísal:Asi tak ako uz bolo pisane, pokial chces ponechat origo radio tak zosilovac s vysokofrekvencnym vstupom a napojit zo zadnych repro, a podla popisu mas 320d a nemas baterku v kufri?
SKAman napísal:jo Maco594som sa sekol ano baterku mam v zadu
a ozaj ako sa vybera to autoradio?
ja som sa to popkusal vybrat no a vybral som tu spodnu cas tam kde je klima ale autoradio mi neslo vybrat .. a ako som sa to pokusal vybrat tak som odlupil trosku z tej drevennej listy :/ tak som sa na to radsej vysral ..
mexican napísal:Ak by to niekoho zaujímalo, napíšem ako mám subwoofer poriešený ja.
Mám rádio Professional + Hifi System, ktorý má resp. mal pred prerábkou vzadu v kufri zosík (šunt od výroby). Z rádia do zosíka idú symetrické výstupy. Kúpil som teda dva zosíky (jeden na základné repro, druhý na subwoofer), ktoré podporujú symetrické vstupy, na ktoré som pripojil výstupy z rádia. Na miesto, ktoré mi ostalo po pôvodnom zosíku, som umiestnil vyhýbky k predným/zadným reprákom (ktoré som tiež vymenil za lepšie), pričom som využil pôvodnú kabeláž, ktorá viedla od zosíku k reprákom, s tým, že predné repro boli 3-pásmové, a vodiče k strednému pásmu ostali nevyužité.
Takže ak je rádio so zosíkom v kufri, tak netreba brať výtupy z reprákov, ale sa dajú zobrať vstupy, ktoré idú do origo zosíku a k nim pripojiť zosík, ktorý daný typ vstupu podporuje.
toto asi funguje, akurát nemá aj rádio profesional len vysokoúrovňové výsutpy? a ten šunt zosik je tomu napetiu prispôsobený?
a tie dráty si pripojil do RCA vstupov na tých nových zosikoch? a tie zosiky to zvládajú? alebo sú symetrické vstupy/výstupy niečo iné ako RCA?
ktoré zosiky sú to presne? a nieje tam priveľa šumu?
sori že mám tak veľa otázok
stangto napísal:no a ked je to takto poriesene tak ti hraju zadne repro? nehraju tichsie resp. s mensim vykonom? a to napojis ako ? na obidva repro?