Piatok, 22. Apríla 2011, 22:24
v porovnani interierov jeden zasadny rozdiel. Aj ak by sme pripustili ze v E46 bol kvalitnejsi interier (aj ked, co to presne znamena kvalitnejsi?), tak to bolo leda tak v dobre ked bol novy. Dnes maju E46ky o peknych par rockov a tisicok km viac ako priemerna E90, takze aj interier je uz na tom horsie.
K motorom, kolko ludi, tolko chuti. Sam vies na co to auto potrebujes a podla toho zvol. Na bezne vozenie, na sprinty ci na vikednove machrovanie so stiahnutym okienkom? Benzin je fajn, ale ak behas vela, spotreba ta zabije. Bol som odporca dieslu, no kvoli spotrebe som volil 320d a mam dojem ze nelutujem. Sice je to motor v zabehu, no aj ked netocim nad 3000tis/min som rychlejsi ako v starom aute s benzinakom. Maximum na otackomeri je 5tis a ani na starom motore som pri maxime 6tis viac ako 5tis tocil veru malokedy.
aaaa k dieslom jedna vec, 320d ti ponukne dost vykonu na to aby si natrel 90% konkurencie nasich ciest. 330d je raketa, ale zas spotreba asi o 1.5 l/100km viac ako u 320d.
BMW 320d E91Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II
"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"