... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
eko.fresh napísal:skoc do bavarie a objednaj sa na skusobnu jazdu s niecim co ma 225/40/18 predu a uvidis ze to bude tahat do stran tak isto.
superlight napísal:staci sa kukat kolko ludi ma na e46 18" disky, myslite ze by natom jazdili keby to tak vozilo??? no asi ze nie...
superlight napísal:ja len chcem povedat ze v mojom pripade to mam oskusane jeden usek nerovne cesty vyjazdene kolaje v BA. 3 e46 vsetky rovnka pneu 225/40 R18 vpredu 255/35 R18 vzdu... a nikomu znich to tak nelieta vtych kolajach ako mne. mam to proste overene na 100% ze na R18 sa da jazdit a ze to sa to nema tak spravat. Neviem ako to vam plavalo naceste, ale ja som koli tomu mal nehodu... Riesim tento problem uz dost dlho snazil som sa dopatrat ked je chyba, a vylucovacou metodou mi stoho vypliva to ze to moze byt iba riadenie... Ak sa mylim tak potom neviem ako to budem riesit, najskor budem musiet dat 17" disky.. fakt neviem... tento tyzden dojde riadenie (dufam) stvrtok si ho vymenim piatok gemoteria + letne R18 a potom dam vediet, ako to dopadlo!!!
A stare riadenie dam pozret...
lukassss napísal:Rozdiel medzi 205 a 225 =2 cm +bocnica je meksia ako u 225 je to aj v tom ale tie cesty bude to aj tým.Ale ako jazdia na X6 X5 rada 7, 6, 5, Q7, Touareg ked ich rozmery sa pohybuju od 225 HORE az cez 300 je to väcsim profilom ze sa bocnica poddá nerovnosti....?