... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Andy7391 napísal:Zdravim chlapci,
chcel by som sa vas spytat jednu vec. Poskulujem trochu po E91 v diesli 318, alebo 320 a chcel by som vas hlavne spytat na sprevodovanie tychto modelov. Ked pozeram na internete videa, tak niektore tocia na sestke pri 130 km/h 2100 otacok, niektore 2500, alebo viac.
Ako je to s automatom a manualom? Ktory ma dlhsiu sestku? A mam pocit ze od r. 08 (viac pasikovany otackomer) su tie prevodove stupne dlhsie ako dovtedy.
A takisto mam trochu obavy zo zadneho nahonu, kedze som doteraz mal len prednokolku a mam trochu respekt voci zadnemu pohonu a snehu. Nie je to velmi smyklave?
Dakujem pekne za odpovede vsetkym
chcel by som sa vas spytat jednu vec. Poskulujem trochu po E91 v diesli 318, alebo 320 a chcel by som vas hlavne spytat na sprevodovanie tychto modelov. Ked pozeram na internete videa, tak niektore tocia na sestke pri 130 km/h 2100 otacok, niektore 2500, alebo viac.
Ako je to s automatom a manualom? Ktory ma dlhsiu sestku? A mam pocit ze od r. 08 (viac pasikovany otackomer) su tie prevodove stupne dlhsie ako dovtedy.
A takisto mam trochu obavy zo zadneho nahonu, kedze som doteraz mal len prednokolku a mam trochu respekt voci zadnemu pohonu a snehu. Nie je to velmi smyklave?
Dakujem pekne za odpovede vsetkym
Kallon napísal:
do zadokoly nechod, ja mam uz druhu zadokolku a to je strasny omyl automobiloveho priemyslu
dobra rada: tu ti nikto neodporuci predokolku, prevez sa na zadokolke - mozno nejaku dlhsiu streku a potom uvidis ci respekt opadol alebo sa znasobil
SigSauerBang napísal:
Na zadokolku sa musí šofér narodiť , musíš s nou cítiť,inak DSC ani nevypínaj. Zadokolka je najlepší náhon, predokolka je pre ženy a 4x4 pre bojkov,akurát pre bezpečnú jazdu,do snehu alebo na cesty,kde je slabá trakcia,určite S 4x4 nie je tolko srandy ako s RWD![]()
![]()
prečo aj závodné autá majú potom zadný náhon ,ked je napi...? RWD autá sú najlepšie stíhačky jednoznačne
pokial nemá zadokolka samosvorný diferenciál, tak sa jej nemusíš báť,lebo chodiť šmykom na suchu s otvoreným diffom je umenie ...
Ked pozeram na internete videa, tak niektore tocia na sestke pri 130 km/h 2100 otacok, niektore 2500, alebo viac.
salat napísal:Paradox, ale na 320d musite tocit viac pri rovnakej rychlosti, ako u 318d.