... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
COLLECTORX16
Autor témy
Auto: BMW 525i E34
Kraj: Bratislavský

Tónované predné sklá!!!! PORADTE

Štvrtok, 10. Februára 2011, 17:51

Zdravím klubáci,mam jednu súrnu otazočku hádam mi pomôžete.

Na aute boli v 07.07.2008 vykonaná montáž TÓNOVANIE PREDNÝCH SKIEL METÓDOU VÁUKOVÉHO POKOVOVANIA.

Zastavili ma policajti a dali mi pokutu 60 Eur za ne aj ked mam k ním osvedčenie.

Čítal som že od 20. novembra 2009 platí vyhláška,že nesmu predné bočné sklá a čelné sklo dodatočne nalepené fólie ani tónovanie, ale
na aute sú namontovane už pred týmto dátumom, čo s tým???

Hádať sa s policajtami že pred 20. novembrom 2009 boli montované a maju osvedčenie alebo ich dať dole? poradte
Radosť z jazdy je radosť mať BMW
BMW 525i E34 modrá Barborka

pribehy-nasich-aut/modra-barborka-t41356.html

Maco
Auto: visavytena pajta

Re: Tónované predné sklá!!!! PORADTE

Štvrtok, 10. Februára 2011, 20:11

Tak niesom si isty ale niekto mi hovoril ze teraz je zas v platnosti ze mozes mat v predu folie tmave ale s tou najvacsou priepustnostou ci co.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

COLLECTORX16
Autor témy
Auto: BMW 525i E34

Štvrtok, 10. Februára 2011, 20:15

čavko no predné sklá sú ton´vané pokovovaním, bolo to roben´v 2008 a v roku 2009 to zakazli takze to mám ešte legálne ale tí hajzli furt len že treba 60 eur inač berú TP

chceli zarobiť.

Už mám naštudoavné zákony aj vytlačene takže nabudúce som pripravený na nich :smile:
Radosť z jazdy je radosť mať BMW
BMW 525i E34 modrá Barborka

pribehy-nasich-aut/modra-barborka-t41356.html

mathesss
Kraj: Trnavský

Utorok, 15. Februára 2011, 08:49

certifikát neukazuj a tvrď že su to okná od výroby.. nemože ti dať pokutu!! nemá ti ako dokázať že su pokované. foliu sa dá odlepiť ale pokovanie ti na mieste nemá ako dokázať!
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

S.a.L.L.y
Auto: BMW 535i E34
Kraj: Košický

Utorok, 15. Februára 2011, 10:52

povedz im že to je protection vybava :D neprestrelne skla :D oni do toho ajtak pi*u vedia :lol: a ked je na okne homologizacia tak si možu tak akurat fajčiť kare :lol:
BMW E34 535i - ex
AUDI A4 B5 1.9 TDI 85kW PD

Obrázok

kic007
Auto: e39
Kraj: Zahraničie

Utorok, 15. Februára 2011, 22:08

Konecne normalna odpoved policajtovi.. :D
Up S.a.L.L.y :-({|=

S.a.L.L.y
Auto: BMW 535i E34
Kraj: Košický

Streda, 16. Februára 2011, 13:33

no treba nanich drzo lebo su majstri :D minule som šiel cez mesto a kokotko rychlo vyskočil z auta na cestu a už máva, zastavil ma a hovori že či som na rally a ja mu nato že to je tri a polka a ne tote vaše MPi.čka črepniky že to ma svoj zvuk :D a on hned začal že povinna vybava, otvorim kufor a on namna začne ziapať že rezerva je kde, mu hovorim že neni povinna :D debko už čisto nervy vratil mi doklady a nervozne šiel preč, ešte som mu trochu zagumoval a palil som preč :D
BMW E34 535i - ex
AUDI A4 B5 1.9 TDI 85kW PD

Obrázok

drobcekpeter
Auto: BMW 525 tds
Kraj: Trnavský

Piatok, 18. Februára 2011, 19:46

S.a.L.L.y napísal:
no treba nanich drzo lebo su majstri :D minule som šiel cez mesto a kokotko rychlo vyskočil z auta na cestu a už máva, zastavil ma a hovori že či som na rally a ja mu nato že to je tri a polka a ne tote vaše MPi.čka črepniky že to ma svoj zvuk :D a on hned začal že povinna vybava, otvorim kufor a on namna začne ziapať že rezerva je kde, mu hovorim že neni povinna :D debko už čisto nervy vratil mi doklady a nervozne šiel preč, ešte som mu trochu zagumoval a palil som preč :D

Presne tak ako vravíš. Minule som šiel pre kočku do roboty, Po dedine 50km/h,bleskove sa za mnou rozbehli, hneď dali majáky a blikali na mňa s diaľkovými, asi im nefungovala Stopka. Mal som ich na háku, veď keď nie je stopka nie som povinný zastaviť. Nakoniec ma zablokovali ako zlodeja a začali dusiť, prečo som nezastal, a také sračky.Skontrolovali doklady, fúkal som, a púšťali ma so slovami "OPATRNE P8N VODIČ, OPATRNE".Smradi zasraný.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných