Zdar. Takze pripajam aj ja svoje autí...
Po tomto aute som tuzil uz velmi dlho. Pamatam sa, ze este som bol na strednej, ked som chodieval na autosalony do BA a NR a cakal som v rade len kvoli tomu, aby som si mohol sadnut do takehoto auticka. Nad kupou auta som rozmyslal uz asi tak rok dozadu. Bolo jasne, ze to bude e60, rozhodoval som sa medzi 535d a 530d. A nakoniec z toho bolo 530xd - znamy ma nahovoril na 4x4.
Auto je dovezene z Nemecka, vyberal som na stranke mobile.de. Ale sranda je, ze toto auto som si vobec ani nepozeral. Mal som vyhliadnute 530xd, ale bez M-paketu. Nakoniec sme zistili, ze to auto sa tam vobec ani nenachadza, predavajuci bol turek a to auto tam este do teraz inzeruje

Takze sme sa presunuli do vedlajsieho bazaru, velmi spickoveho. Vyzeralo to tam ako v nejakom original BMW salone, velka serioznost, same baworaky... No a ked som sa previezol - pred tym som mal Skodu Octavia I, 90PS, tak to bol neuveritelny zazitok
Takze na tomto teraz jazdim a dufam, ze este dlho budem. BMW je silno navykove.
Nieco k vybave:
Farba- CarbonScharz, M-paket, kolesa su 245/40/R18, natacacie bi-xenony, vyhrievane sedadla vpredu vzadu, koza, navi professional...
A aby som nezabudol, je to rok vyroby 2007/5, malo najazdene 87500 ked som kupoval v septembri.
Auto ma teraz najazdene okolo 99 000km, minuly tyzden som menil olej v prevodovke. Inak ziadne tuningy neplanujem, maximalne tak podlozky na zadok, lebo sa mi to zda trosku utopene.