... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

zr01
Auto: E60 xdrive
Kraj: Bratislavský

Re: [E60 530xd] splneny sen

Piatok, 7. Januára 2011, 16:01

Cauko Gratulujem k Autu =D>

Ohladom obutia som dnes natrafil na zmiesane obutie pri original bmw diskoch:
http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=1240
takze aj to sa da, akurat su zaujimave tie ET, take asi nezozenies pri ziadnych inych diskoch. Ktovie co by to spravilo keby sme tam dali ine rozmery...

Olej v prevodovke si si menil sam? je tam aj nejaky filter? Tiez nad tym rozmyslam, ale som dost zmateny z tych protichodnych informacii, ci menit olej v preveodovke automatu ci nie...
Z.

Užívateľov profilový obrázok
Spiderman
Autor témy
Auto: e60 530xd
Kraj: Nitriansky

Sobota, 8. Januára 2011, 08:29

zr01 napísal:
Cauko Gratulujem k Autu =D>

Ohladom obutia som dnes natrafil na zmiesane obutie pri original bmw diskoch:
http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=1240
takze aj to sa da, akurat su zaujimave tie ET, take asi nezozenies pri ziadnych inych diskoch. Ktovie co by to spravilo keby sme tam dali ine rozmery...

Olej v prevodovke si si menil sam? je tam aj nejaky filter? Tiez nad tym rozmyslam, ale som dost zmateny z tych protichodnych informacii, ci menit olej v preveodovke automatu ci nie...
Z.

nazdar, dakujem!
no presne taketo rozmery mam aj v technickom, ze vzdadu ET55 a 275/35/R18... takze podla vsetkeho by to malo byt OK...

A olej v prevodovke som si sam nemenil, ja si dokazem tak akurat naliat vodu do odstrekovacov :smile: Menil mi ho znamy, ale neviem aky olej tam davali. a myslim, ze sa tam menila aj nejaka olejova vana... :-k

Užívateľov profilový obrázok
spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 8. Januára 2011, 19:43

skvelý výber, krásne auto.. E60 v čiernej a M-pakete, to je paráda.. ten hliník tam moc nepasuje ani mne, asi to bude sfarbením sedačiek a tapacírov, to je taká teplá farba a ten hliník mi tam pripadá taký studený.. ale ktovie, možno naživo by som len čumel s otvorenými ústami :) veľa šťastných km..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: SpiKee a 25 neregistrovaných