Nedeľa, 10. Októbra 2010, 17:09
Konecne sem pridavam aj nieco o mojom aute. Tak teda...
Je to e46 323 Ci, Topazblau, vyrobene 11/1999, automat. Auto som kupil pred necelymi 3 mesiacmi za velmi dobru cenu (podla mna) ale o historii nic neviem. Co sa tyka vybavy, tak to nie je nic extra ale zas ani socka. Sedadla v elektrike, okna v elektrike, ASC, digiklima, vyhrievane spetaky, stmavovacie zrkadlo...z toho co ma teraz napadne. Ked som to kupil, auto malo (podla mna) strasne tuningove reflektory, ktore sa mi konecne podarilo vymenit za seriu. Ostava uz len nahodit nejake fesne disky. Ak budu nejake na jar na predaj, urcite chcem styling 68.
Inak som na aute spravil este par nutnych drobosti: vymenil som tesnenie pod telesom olejoveho filtra a olejove vedenie od filtra k vanosu, lebo odtial tieklo a cela strana bloku bola poriadne zasrata od oleja. Dalej sa ukazalo, ze bezna prevadzkova teplota auta je niekde okolo 105 stupnov, pricom termostat otvaral. Internet ale povedal, ze je termostat vadny, tak siel novy a od vtedy je to uz na 94 v priemere :) Posledna vec bol snimac vyfukovej vacky, za ktory pytaju v bavarii nekrestanske lowe (95 evri) ale druhovyrobu som na zaklade odporucania internetu nebral. Auto teraz slape v pohodicke, setko ako ma byt, az na....
az na servo cerpadlo, ktore huci jak turbina a dufam ze prezije zimu aby sa mohlo na jar vymenit. Takze na jar ma caka cerpadlo, kolecka, urcite vymena oleja v prevodovke a pokial ostanu finacie, tak pretesnenie vanosu (just in case).
S autom som zatial velmi spokojny, ale chvilu som si musel zvykat na spotrebu (nejakych 10 v priemere), kedze moje predosle auto malo v priemere 6, a to aj s tazkou nohou :)
Inak som si s pomocou Jararaka dal dokopy vlastnu diagnostiku, takze raz za cas to tam pichnem aby sa akekolvek problemy zavcasu odhalili (kto potrebuje v okolo PO napichnut, nech sa ozve).
Tak uz asi len par fotiek a cakat co bude dalej :)
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-