Vcera prebehol trosku vacsi zasah do auta - pretesnovali sme olejovu vanu, ktora od kedy som auto kupil, bola stale zaolejovana a zjavne to tieklo okolo tesnenia. To znamenalo zhodit napravnicu a to zase znamenalo vyrobit nieco, co by drzalo motor zhora :) Ale kym je dost materialu a sikovny zvarac, vsetko sa da :) (vdaka patri teamu Koki, Dano, Cwangi) Kazdopadne vana sa zhodila a pri tej prilezitosti sa vymenili oba drziaky motora a silenty na stabilizatore. Povodne som chcel vanu zvonku aj zvnutra poriadne vycistit, ale casovo sa to nestihalo tak sa ocistila len nahrubo. Co ma ale znepokojuje su vlasocnicove "praskliny" po cele vani, ktore je vidiet skor zvnutra vane, ale sem tam aj z vonkajsej strany. Co som pozeral po nete obrazky olejovych vani z tohto motora, zda sa to byt normalne a maju to aj ini ludia tak...tak neviem ci sa nad tym mam pozastavovat alebo nie. Vsetko sa zlozilo spat s novym tesnenim, dnes sa na to este pozriem, ci nic netecie a ako sa spravaju tie "praskliny". Pripajam par fotiek z mobilu, nebol cas na viac a na kvalitnejsie, vsetci mali spinave ruky :)
Kazdopadne, ma niekto skusenosti s tym, ze je vana akoby popraskana?
Na tejto fotke (nie mojej) je vidiet, ako asi vyzeraju aj v mojej vani