... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:AK chceš fakt kone tak riež bud mmracing,alebo skús napísať donuzovi,on vie lacnejšie...teda aspon vedel čo som s ním písal dávnejšie....)))
piti888 napísal:Pokial si s autom spokojny, do chipu by som kvoli spotrebe urcite nesiel - ked ti aj mozno klesne spotreba, tak ked si preratas, co ta stal chip, tak na tom neusetris. A asi nie som sam, kto ti to tu pise, ja som mal na mojej 110 kw 320d spotrebu okolo 8l/100km a bol som spokojny. Jednoducho si podla mna tou snahou znizit spotrebu kazis dobry pocit z jazdy - nemozes cakat, ze ti troj liter bude zrat 6litrov. Moj znami na 530d jazdi Ba okolo 10l/100km a dialnicu okolo 6,5l/100km.
TT-SIMIK napísal:Si asi prvý čo chce pri 330D spotrebu a vykon ho nezaujíma a nie vykon a potom spotrebu....))Ja len lutujem že som nekupil 3L diesel.....(((((((tak či tak veľké zazraky nečakaj.....))))
ondriso napísal:ja mam zas chrobaka kvoli vykonu, no ved preco by mohla mat nova trojka 245ps, a 520nm... aj ja chcem...
a dohovie jak to je so spotrebou... maxtunning v nz ti vratia do dvoch tyzdnov auto do povodneho stavu ked sa ti nebude pacit, a vratia ti aj peniaze...
ondriso napísal:ulozia si povodne data na disk, a tie ti potom vratia...ale pochybujem ze to budes chciet naspat... ked budes citit ako to ide, nebudes to chciet vracat naspat, aj napriek tomu ze to viac zerie... vlastna skusenost...
hpbaxxter napísal:no ja by som uz tiez siel do objemu 3.0, ale takeho zachovalejsieho :-), inak ja som volal dakedy s typkom z TT, ktory mi vravel, ak si dobre pamatam, ze mal zakazku ochipovat 320tku na co najmensiu spotrebu, a nakoniec to slo po dialnici za 4,5litra,,,co to spravilo so zzvyskom neviem
ondriso napísal:aby to pri kludnej jazde nezralo devet litrov alebo skor desat...