... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ondriso napísal:ja mam zas chrobaka kvoli vykonu, no ved preco by mohla mat nova trojka 245ps, a 520nm... aj ja chcem...
a dohovie jak to je so spotrebou... maxtunning v nz ti vratia do dvoch tyzdnov auto do povodneho stavu ked sa ti nebude pacit, a vratia ti aj peniaze...
macik napísal:
kto chce nacipovat 330d na nejakych 240ponikov a spotreba klesla na nejakych 4,5 pri normalnej jazde[je to odmerane] a pri nakladacke neakych 6,5,bez vseliakych powerboxov tak mi napiste PM.cena je 250ojro a ked sa nebude pacit tak vam to vratime naspet do povodneho stavu,ale takych je malo![]()
![]()
ondriso napísal:no predsa tej spotrebe...mam skusenost s nacipovanym autom
hpbaxxter napísal:pani, mozno blba otazka, ale chipovanie prebieha iba zmenou softwaru, alebo sa doplna nejaky modul ako bypass. Ci sa da ochipovanie zistit fyzicky alebo iba pocitovo a dynamickou brzdou?
hpbaxxter napísal:pani, mozno blba otazka, ale chipovanie prebieha iba zmenou softwaru, alebo sa doplna nejaky modul ako bypass. Ci sa da ochipovanie zistit fyzicky alebo iba pocitovo a dynamickou brzdou?
Peter - E46 napísal:tomu sa ni mne nechce verit.. Pocuj, ty si skusal ten senzor osvetlenia palubovky u mna?