Tak som sa rozhodol pridať sem svoj príbeh keďže všetci si to tu pekne aktualizujete tak nech nie som čierna ovca :))
Je to moje druhé BMW prvé bolo E60 530d M6 black v kozi ale manual a ziadna navi a proste nic moc vybava a hlavne manual mi tam dost vadil.
Dlho som si prezeral autobazar.eu ale aj mobile.de ci cesky bmwklub a nakoniec som nasiel idealne auto pre mna
E60 525d A6 2005 , 90tis km strieborne automaticka prevodovka , adaptivne natacacie Bi-xenony , pdc , PROFI Navi , light packet , elektricke sklapanie spetakov , predne hmlovky , zadne hmlovky , tepomat , svetelny senzor , dazdovy senzor , elektricke sedacky , automaticka dvojzonova klima atd atd ..
Uz som na aute spravil okolo 3500km a zatial uplna spokojnost a dufam ze to tak aj dlho ostane , bol to dovoz cize som to musel prihlasit ale vsetko uz mam vybavene aj SPZky takze uz len sa vozit a nech auto poslucha. Na aute su momentalne orig 17 palcove disky BMW ale v buducnosti pojdem asi do 19tiek uvidime este. Zatial som ziadne upravy na aute nerobil akurat som vyhodil odtial bluetooth sadu ktora mi tam vadila.
TAK A POSTUPNE CASU .. SME SA PREPRACOVALI NA TOTO ZATIAL :))
Fotky :