... všetko o BMW ...
VT-535BH napísal:Moj milacik v pene este nebol..Musim mu dopriat...kefy obchadzam nadaleko. No a ako to bude..coskoro obujes zimaky na tieto disky a na jar 19" coo? Alebo treba zjazdit este tieto?
![]()
Zacalo to foliami a vidim ze uz su plany M-paketove tak len aby si sa potom zastavil lebo to je choroba..
speq napísal:tak tak na zimu dojazdime toto pekne na 17tkach a na jar 19" a snad aj M Packet ak sa podari :))
my E60tkári to ale nemáme tak lahké ako páni napr s E39 kde M packet stojí o 70% menej atď :)
a 19tky to je proste kvalitka no .. bud star spoke 128 .. M6 , M5 alebo aj tie z 6kovej rady klasicke no by mohli pasnut :)
speq napísal:nooo vypada to pohode , ja som bol pozerat tie disky .. v top stave nie su zrovna a jeden bol prasknuty a zvarany .. tak neviem.. myslis ze to sa mi dako nerozpadne ten disk?
mareko258 napísal:
pekne kola, malo kedy ich vidiet na E60/E61 su to kola zo 6eru,.....taka decentnost...palec hore ale len jeden
speq napísal::)) Iba trošku update , dve fotečky , nič moc ale aj tak ma tešia .)