... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Mimo napísal:rozober to a pozri ako to vyzerá. či je valček moc hrdzavý atd.. možno to ešte rozchodí.. dá sa kúpiť nová pretesňovacia sada (majú aj v lepších autošúčiastkach alebo z bmw - č.11 z toho linku čo si dal by malo byť ono). ak je valček KO tak asi treba zohnať druhý. alebo komplet aj s prasiatkom![]()
v inzercii je pár áut na rozpredaj,treba sa popýtať
jany napísal:Ahoj,
mam problem z prednou lavou (vodicovou) brzdou, a teda, ze mi nevracia valcek kotucovej brzdy, teda dosticky dost tlacia aj v odbrzdenom stave na kotuc, ten sa hreje a koleso sa tazko toci a potom to cele hadze ....
Co som pozeral, tak mam na valceku prasknutu vonkajsiu kryciu gumicku a je to tam cele zakorodovane a ten valcek nechce "vojst" nazad.
Dal som tam dost WD, ale zatial to nepovolilo, cca 2-3 dni, uz jazdim a stale sa kotuc hreje.
Tu je linka na brzdu:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/T ... ad_sensor/
Akoze ten valcek - cislo 11 - nechodi ok v tej hlavnej casti brzdy - cislo 1.
Tak ja som mal ten isty problem na TDs-ku,len na savej strane,objednali mi repasacnu sadu na brzd.valcek-tesnenia nove,vymenili mi to,a ide to,ako ma.tiez sa mi to prehrievalo,ale az tak,ze som sa disku nemohol dotknut.inak,johnyfly1 ma komplet brzdice dopredu,za super cenu.a musis to urcite odvzdusnit.
Potreboval by som radu co s tym.
Bud kupit nieco od ruky druhe - teda celu brzdu, alebo iba vlacek a vymenit ?
Nema niato poruke tuto brzdu na predaj ?
Mali to vsetky E36 .... (podla ETK)
Dik.
Jany
jany napísal:Tak to teraz po case WD rozlozilo a valcek "chodi" OK, kurna, ked uz mam kupenu druhu novu celu brzdu .....
Ale podla merani na brzdnej stolici aj tak slabsie brzdi iba 2,03 pritom druha strana 2,51 ....
Vymene sa asi aj tak nevyhnem ....
johnyfly1 napísal:ak ma na valceku hrzdu za tesnenim tak pretesnovacia sada je naprd lebo ta hrdza mu to tesnenie znova poskodi a bude to hrdzaviet dalej... ak tam ma hrzdu skor sa jej nejako zbavit - vybrusit ale nie moc...alebo staci len druhy valcek a ten s dakej buracky nebude posla mna drahy