... všetko o BMW ...

som dochodca
 som dochodca 

ViktorDDD napísal:a ako ti vychádza spotreba? okolo 10l je v poriadku, ak chceš jazdiť za 7 tak kúp 316i alebo TDs

El_Scorpio napísal:Zatiaľ sa s tým autom len zoznamujem. Snažím sa na rovinkách to skosiť aspoň na tých 10 priemer, ale neviem ti povedať koľko mám, lebo som odjazdil len 400 km a natankovať plnú (80 litrov benzínu) len aby som zistil koľko to v reále berie sa mi zatiaľ zdá drahé.
Inak nie som ekojazdec, mám obuté dosť široké gumy (235 vzadu a 225 vpredu, 17tky), čiže neúfam že by som šiel pod 10. A aj 10 by bola fajn hodnota :)

Milosss napísal:To s tou spotrebou u TDS je zaujmave, u mna je to v prospech vyssieho prevodoveho stupna za hocijakej rychlosti, aj pri 50ke aj pri 90ke.
A inac jazdim na 225kach a nejaky rozdiel orpoti 195kam nevidim, v spotrebe myslim, v zime som mal vyssiu, neviem ci s letnymi 195kami by som mal nizsiu spotrebu teraz ako na 225kach.
ViktorDDD napísal:a ten benziňák ti koľko točí cca pri 50 na 5ke? keď idem s TDs 50 na 4ke tak ekonomer ukazuje niečo okolo 4-5l, samozrejme rovinka, a na 5ke je to rovných 6l, pri 50 na 5ke mám otáčky okolo 1000, zrejme sa už ten motor vtedy trochu trápi s tou váhou a 225kami gumami,

poznam chalana ktory robi spotrebu na megane 1.4i okolo 12litrov priemer. takze radsej tehlu pod pedal (preboha len nie brzdovy
 poznam chalana ktory robi spotrebu na megane 1.4i okolo 12litrov priemer. takze radsej tehlu pod pedal (preboha len nie brzdovy   )ako nejake aditiva do paliva ktore ti skorej ci neskorej odpalia nieco v aute, pretoze ten motor je stavany na cisty benzin/naftu.
 )ako nejake aditiva do paliva ktore ti skorej ci neskorej odpalia nieco v aute, pretoze ten motor je stavany na cisty benzin/naftu.