... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
eko.fresh napísal:falosny vzduch, ak si bezne miesta okom viditelne uz pozrel... posprejoval cistic brzd po vsetkych okom viditelnych miestach a nic... tak by si mal pretesnit vsetky mozne miesta kde ti to moze sat falosny vzduch.
zacal by som pretesnenim injektorov: Su to dvoj eurove poloziky:
13 64 1 743 576 a 13 64 1 743 575
Ked uz tam budes sa sparat tak vymen rovno aj hadice ktore privadzaju vzduch k injektorom 13 53 1 438 216 - lubia byt po case zdrbane a vpustaju falosny vzduch... Su 4x. tiez lacna polozka.
Dalej mozes pretesnit motylik variabilneho sania, stoji to 3-4 eura 11 61 1 437 691 tkz. DISA klapky - moze ti to sat tam falosny vzduch.
Ak by nic z toho nepomohlo, kukol by som este sekundarnu vzduchovu pumpu a hadice k nej. Konkretne 11 72 1 715 295 a 11 72 1 715 051. Sekundarna vzduchova pumpa pracuje len ked je motor studeny, je tam koly emisiam, ak ti to sklbe hl. rano po nastartovani kukol by som aj to. Nemusi to byt ono ale ked uz menis hadice a tesnenia tak vymen aj tie a mas pokoj.
Good luck
nasuda napísal:kolko ta to vyslo ked sa smiem opytat
Tošo napísal:chcem sa opytat ze ci menic vysokeho napetia je zapalovacia cievka, aebo indukcna cievka? Lebo to iste robi aj mne ale mne tam diagnostyka vyhodila aj cidlo vackoveho hriadela a teraz neviem co robit. Mam 318Ci a mne pri studenom trha ako besne a ked idem rychlejsie tak pri 120-130km 3000ot a viac ako keby mi odchadzal vykon.