... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

nasuda
Kraj: Nitriansky

Re: E46/318i - Vynecháva(šklbne) počas jazdy

Utorok, 18. Mája 2010, 08:27

tak podlamna vaha vzduchu ...aj ja som to mal kym sa motor troska neoteplil tak ked som pridal trhalo mi s autom ...skus odpojit pojazdit bez vahy ci to robi ajtak ked nie mala by to byt vaha opravtema niekto mudrejsi ak sa milim :D

Užívateľov profilový obrázok
Tošo
Auto: BMW E46 M43
Kraj: Košický

Utorok, 18. Mája 2010, 15:42

skusim a napisem ci sa to zmenilo. A na to trhanie mi hovorili ze moze to robit aj cidlo vackoveho hriadela, alebo cidlo na klukovom hriadeli. Neviem. Skusim odpojit vahu a potom napisem ze co.

skvrndsa
Auto: Mercedes W210
Kraj: Trenčiansky

Streda, 19. Mája 2010, 06:39

ok napis...a drzalo Ti otacky za volnobehu ?pomohlo ked si odpojil vahu ?Nemozes sem hodit obrazok kde je vaha ?mne zas padaju otacky na volnobehu a sem tam sklbne autom pri jazde ...ale robi to len niekedy

Tošo

Streda, 19. Mája 2010, 12:59

odpojil som vahu a zadochlo, potom som nastartoval a potom islo hladko, ale ked vychladol tak to iste. Vymenim dnes cievku a uvidim. Ale inac mne sa zda ze to bude jedno z cidiel co som ppisal predtym.

s-type

Sobota, 3. Septembra 2011, 15:10

Tošo napísal:
odpojil som vahu a zadochlo, potom som nastartoval a potom islo hladko, ale ked vychladol tak to iste. Vymenim dnes cievku a uvidim. Ale inac mne sa zda ze to bude jedno z cidiel co som ppisal predtym.

Ja mám presne toto ... na chlp. Pri štarte musím ťuknúť do plnu, inak mi zdochne motor. Potom, ked sa zahreje, dá sa pekne štartovať. A niekedy pri jazde ako keby slabšie ťahal pri prudkom zošliapnutí plynu. Spotreba je ale zatiaľ v poriadku. No čo teraz s tým ???
BMW 318i E46 2000

Tošo

Nedeľa, 4. Septembra 2011, 10:16

Vaha vzduchu jednoznacne a ked vies niekoho kto ma take auto tak si skor s niekym vymen na hodinku dve a zistis...ale podla mna to lebo aj ja som to menil a pohoda

mato8331
Auto: bmw 318i E46 touring

Sobota, 2. Júna 2012, 20:24

Ico2311 napísal:
Dnes som si objednal váhu vzduchu ,ale pride az v pondelok :( , cize vymenim to a potom uvidim... Inak to co je vyznacene na obr. som mal povolene (myslim dekel,ktory je pritiahnuty nitmy original)Naco sluzi ta vec ,prosim?

vsimam ze to je tema dva roky stara, snad niekto poradi
mas novu tu vzduchovu pumpu? tiez je taka volna? ja mam tiez ten problem, rano po nastartovani ide taky divny zvuk od motora ako ked je dierka na vyfuku ale ide to z tej pumpy a ide z nej aj vzduch po obvode je to dost citit ked som dal k nej ruku a ked som tu pumpu stlacit tak uz to hucalo inaka po chvili odfucala s piskotom a prestal ten zvuk uz isiel motor dobre, ale tah a vykon sa straca... mna zaujima ci ta pumpa ma byt taka volna, alebo ci by som ju mal vymenit...mne raz ukazala diagnostika zly snimac polohy skrtiacej klapky... ale to ze neni vikon bude mozno tou cievkou...

Tošo

Nedeľa, 3. Júna 2012, 12:12

Za stracanie vykonu a sklbanie moze vaha vzduchu a nie cievka. Skus sa s niekym spojit co ma taky motor ako ty a vymenit si to na jednu jazdu a uvidis ci to je ta VAHA ale myslim si ze to bude naito to.

mato8331
Auto: bmw 318i E46 touring

Nedeľa, 3. Júna 2012, 13:51

no nevilucujem ze by to nemohla byt vaha vzduchu...vlastne hned po nastartovani zimneho motora fuci vzduch po obvode tej vzduchovej pumpy a kym to odfuci teda kym to prestane ked chcem auto rozbehnut tak ho dusi... pripada mi to ako keby mi odtial unikala kompresia, ked to skoze odfuci tak auto sa uz normalne rozbehne ale nema ten vykon, tah aky by malo mat...navies nahodou ta pumpa ma byt taka volna alebo sa neak tie nity na nej povolili a treba ju vymenit?... nad vahou vzduchu budem uvazovat az potom

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 9 neregistrovaných