... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
 Som zvedavy ze kto sa sem napise a ak chcete tak rovno aj napiste den a aj cas, miesto sa domysli potom ....
 Som zvedavy ze kto sa sem napise a ak chcete tak rovno aj napiste den a aj cas, miesto sa domysli potom ....

heroe napísal:inak ako prvé by som sa pokúsil, zmeniť názov témy lebo ti ju vymažú, keď neveš dátum ani čas tak tam daj otázniky

chembos napísal:ono by to chcelo nadpis nieco ako ??.??/??:??/Martin-stretko tento tyzden?
 ........ musím ho dať do poriadku najskôr  a potom sa niekde ukazovať
 ........ musím ho dať do poriadku najskôr  a potom sa niekde ukazovať   , ale ak by som bol niekde nablízku v termíne ktorý stanovíte tak sa dojdem aspoň pozrieť zpoza cesty
 , ale ak by som bol niekde nablízku v termíne ktorý stanovíte tak sa dojdem aspoň pozrieť zpoza cesty  
heroe napísal:
tak tak
bohužiaľ so mnou asi rátať nemusíte, aj tak by som sa tam hambil za aftíčko................. musím ho dať do poriadku najskôr a potom sa niekde ukazovať
, ale ak by som bol niekde nablízku v termíne ktorý stanovíte tak sa dojdem aspoň pozrieť zpoza cesty

BMino napísal:
prides, postavis sa a budes sa tvarit hrdo vedla svojho auta
to mas fuk co si o onm myslis, je to BMW
este zavolam paji asi zajtra monzo pojde

BMino napísal:zeby forstinger bol celkom idealny a s tradiciou?

BMino napísal:pozeram ze o 17:00, nie je to neskoro?

dnes sa mi akurat v robote smiali ze mam najspinavsie auto z celej firmy
 dnes sa mi akurat v robote smiali ze mam najspinavsie auto z celej firmy   

johnyfly1 napísal:a preco nie sobotu alebo nedelu?
ak stihnem umyt auto tak pridem aj ja alebo zeby som prisiel na extremne spinavom?dnes sa mi akurat v robote smiali ze mam najspinavsie auto z celej firmy