... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Mimo napísal:máš takéto dialkové k alarmu ?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... sion_1/#04
s týmto mi to blikne keď zamykám aj keď odomykám
luky2208 napísal:Ten istí kluč mam aj ja a blikne to 1x len ked zamykámpri odomykaní sa len rozsvieti stropné svetlo.
BimmerBob napísal:No môže to byť viac vecí, ale zo skúsenosti ti odporúčam ako prvé skúsiť trošku uvoľniť /menej zatiahnúť/ ten čudlík na vnútornej strane dverí. Mal som ten istý problém, až kým som nezačal skúšať demontáž tapacíru. Vtedy som ten čudlík chcel vyšróbovať, čím som ho vlastne uvoľnil a odvtedy to fachčí ako má.
cigi napísal:zdravim pani.mam problem s centralom a nechcem zakladat novu temu.ide o to ze som namontoval neorigo dialkove k centralu a nezamkne mi soferove dvere.zapojene je presne podla navodu a aj na RJ centralu je to napojene na tie spravne piny.neviete mi nekto poradit?predtym som zamykal iba soferovou stranou lebo spolujazdcova zamok nema.vopred dakujem.
lin2k napísal:zdravim!
ak mozem rad by som sa informoval na par veci..
1. na E36 mam central na dialkove (asi neorigo). Kde by som mal v aute hladat vnutornu jednotku?
2. do motorceka zamykania nadrze mi nejde zamykaci impulz. Motorcek je na 100% OK. Pri odomykani sa ta tycka zasunie ale pri zamykani sa nevysunie.
Vie mi niekto prosim vas s niecim z tohto poradit?
Vdaka.