... všetko o BMW ...
eko.fresh napísal:Pre studenta by som odporucal 1.3mpi feliciu - nic v zlom... (lacne vozenie, a vsetko opravis na kuchynskej doske)
Ale podme na tu e34... Ja som za M50 ale neviem ci za 45.000Kc nieco najdeme...
xtreme napísal:toto bola podla mna rada nad zlato..ja som siel do e34, a teraz to celkom aj lutujem, pretoze kupit silou mocou e34-ku, pricom ti uz neostanu peniaze na opravu, a to pri starom aute musis ratat ze bez poruchy nebude, bola total blbost.. neviem aky mas ty rozpocet, ale vzhladom na moj, silno rozmyslam o felde na plyn.. jazdi to skoro zadara, a tie poruchy, sa s e34-kou porovnat nedaju.. moj nazor, pokial nemas minimalne raz tolko, ako chces vrazit do kupy auta k dispozicii na jeho udrzbu, nechod do toho..
a za 45 tisic kc najst peknu, nezhnitu e34ku na slovensku ci v cechach bude dost problem, je vela pretekarov, co sa s tym motorom vedia vyhrat..
Cosmo napísal:Hm, ja som ako študent kúpil E34 a dodnes sa v nej vŕtam. Aj keď je pravda že jazdiť jazdí.. Ak sa nato pozerám teraz, určite by som šiel do BMW ale asi do E30 alebo potom E34 touring. Za 45 Kč zoženieš určite súcu E34, ale bude mať vady, hrdza sa nájde na každej.. Ale stále menej hnilé ako felícia :) ja som videl 2 kusy feliny bez hrdze, a síce keď sme mali novú a minulý mesiac u jedného deda v garáži, mala asi 25 000 km od novoty.. Nevyberaj si kusy s klímou, aj tak nebude fungovať, bude unikať. Hrdza aby nebola skrz naskrz, k motoru si vezmi niekoho kto sa vyzná, lebo niektoré diely sú lacné ako na feldu, ale niektoré diely dajú najavo že máš BMW.. Takisto by som sa vyhol automatu a aj verzii iX a hlavne by som kupoval originál stav bez úprav.
Ondro
xtreme napísal:ja zase by som siel do e36, ked vidim kolko nahradnych dielov na to je, a za ake prachy, tak nie je o com, ked uz chce bavora..
birki napísal:som za feliciu.. kupit tam nove tlmice.. a vozit sa vozit sa vozit sa kym sa nerozpadne..
xtreme napísal:ja zase by som siel do e36, ked vidim kolko nahradnych dielov na to je, a za ake prachy, tak nie je o com, ked uz chce bavora..
BMino napísal:
a v e36 je viac miesta vpredu
Cosmo: ty sa ale vrtas preto, lebo ta to hlavne bavi![]()
chalan urcite necaka ze do toho aute nepojde casom ani koruna, ze mu to bude sluzit verne 10 rokov