... všetko o BMW ...
xtreme napísal:mino, aj mna to bavilo..ale odtial potial..
nevies.. je to jeho prve auto podla vsetkeho, to keby si vedel co vsetko som ja cakal ked som kupoval svoje..![]()
![]()
birki napísal:ale to je aj nasa demencia... proste 15 rocne auto ked chces mat v dobrom stave je studna a bezodna. ale udrziavat to iba v stave aby jazdilo.. to az tak zle nie je..
birki napísal:ale to je aj nasa demencia... proste 15 rocne auto ked chces mat v dobrom stave je studna a bezodna. ale udrziavat to iba v stave aby jazdilo.. to az tak zle nie je..
cretino napísal:zas na BMW skorej zbalis nejaku zensku ako na feliciu - to ze to ma dobre tlmice zenskej nevysvetlis..![]()
![]()
M3 lover napísal:
ty radsej nebal zenske na auta ale na vlastnu sikovnost ! ...... auto s tebou do postele nepojde !
a k teme............ az si student a peniazmi neovplyvas a nemas moznost si niekde bokom zarobit, tak na staru 5er radsej zabudni....... myslim ze Cosmo to vystihol dostatocne
a ku škodovkam...myslim ze taka Felda 1.6 ti postaci bohato.....samozrejme ak ta dokaze uspokojit
eko.fresh napísal:1.6tka felda ma jednu nevyhodu oproti 1.3ke (nakolko je 1.6 VW motor, tak tam treba raz za 90.000km menit rozvody, pricom 1.3 je od zlatych ceskych ruciciek a rozvody su pohanane retazou)
Ano 1.6tka je ten VW motor co sa daval do Golfika III. No tusim vo felde ma este nejakych +7Nm naviac vdaka zmenam v riadiacej...
Co to do nakladov je 1.3 top1.6 so svojimi 135Nm zasa robi zas pruzny nizkootackovy 8ventil zaujimave vozenie pre studenta
M3 lover napísal:ty radsej nebal zenske na auta ale na vlastnu sikovnost ! ...... auto s tebou do postele nepojde !