... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

Martin46 napísal:ja mam na 330i po meste maximalne 10.6 a to dost sviham... no a BB nie je zrovna male mesto.
normalne jazdim mesto do 10.... nechcem tu nikoho nahnevat ale komfort jazdy sa v benzine a diesli zrovnavat neda;)
 Banská Bystrica síce nie je malé mesto, ale skús takú spotrebu urobit v rannej špičke v Bratislave. Ja na 330xd mam teraz v zime 100 % mesto spotrebu 9,1 L. Napr. ráno idem do centra, potom do prace to je cca 25km a trvá to 55 minut.... milion semaforov, sama zapcha a kolona, brzda-plyn, atď. BTW. na druhom aute čo máme E93 325i robim tu istu cestu za 13-14L. Čiže rozdiel Benzin-Diesel 3-5 L
 Banská Bystrica síce nie je malé mesto, ale skús takú spotrebu urobit v rannej špičke v Bratislave. Ja na 330xd mam teraz v zime 100 % mesto spotrebu 9,1 L. Napr. ráno idem do centra, potom do prace to je cca 25km a trvá to 55 minut.... milion semaforov, sama zapcha a kolona, brzda-plyn, atď. BTW. na druhom aute čo máme E93 325i robim tu istu cestu za 13-14L. Čiže rozdiel Benzin-Diesel 3-5 L  
Martin46 napísal:ja mam na 330i po meste maximalne 10.6 a to dost sviham... no a BB nie je zrovna male mesto.
normalne jazdim mesto do 10.... nechcem tu nikoho nahnevat ale komfort jazdy sa v benzine a diesli zrovnavat neda;)

Lotus napísal:Tak je dobre , netrapi ma tych 10L iba som sa zlakol ci nie je nieco s motorom. Skusil som dnes ist uplne neslusne (na kazdom semafore prvy) a spotreba tiez 10L takze je to OK

.. kazdy nech jazdi natom co mu vyhovuje
 .. kazdy nech jazdi natom co mu vyhovuje 

Martin46 napísal:pri ustalenej miernejsej jazde zase moze benzin tocit mensie otacky... Takze najvacsi rozdie je ked tomu zacnes nakladat, spotreba dieslu nebude stupat tak progresivne:)
 .. diesel tiez moze tocit mensie otacky... nesmies ale porovnavat 6 valec benzin so 4 valcom dieslom, ktory sa v nizkym otackach klepe
 .. diesel tiez moze tocit mensie otacky... nesmies ale porovnavat 6 valec benzin so 4 valcom dieslom, ktory sa v nizkym otackach klepe 

... takze si kupujte benzinaky
... takze si kupujte benzinaky  

barabas napísal:beham na mojom skoro len dialnice 140-160kmh a obcas mesto a mimo mesta a spotreba 9.6, ratam ze este skoci na menej, obcas posantim, ale ako pisem 90% dialnice.