... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 ,som trosku stoho vylepeny aby sa nahodou nestalo ze mi zmizne auto...Preto by som prosil o niake rady ci neexistuje nieco take ako prekodovanie kluca,alebo niek to vyriesit,popripade vymena spinacej skrinky len to asi nieje najlacnejsie riesenie...prosim o niake rozumne riesenie dakujem
,som trosku stoho vylepeny aby sa nahodou nestalo ze mi zmizne auto...Preto by som prosil o niake rady ci neexistuje nieco take ako prekodovanie kluca,alebo niek to vyriesit,popripade vymena spinacej skrinky len to asi nieje najlacnejsie riesenie...prosim o niake rozumne riesenie dakujem
 ... a veru netusim co by to stalo... skus si pohladat na http://www.bmwfans.info  alebo zavolat do BMW servisu... budes potrebovat origo diely...
 ... a veru netusim co by to stalo... skus si pohladat na http://www.bmwfans.info  alebo zavolat do BMW servisu... budes potrebovat origo diely... 
 lebo len 1 kus dialkoveho kluca stoji tusim okolo 150 eur
 lebo len 1 kus dialkoveho kluca stoji tusim okolo 150 eur  

,a zrazu to tam je niake hlucheee...,nwm co by som ine mohol... preto som cel vediet niake lacnejsie riesenie,ale ine asi nieje,bud budem dufat ze to bol seriozny clovek,alebo to budem muset vymenit... ale urcite dakujem alfi,a Swandes za info...
 ,a zrazu to tam je niake hlucheee...,nwm co by som ine mohol... preto som cel vediet niake lacnejsie riesenie,ale ine asi nieje,bud budem dufat ze to bol seriozny clovek,alebo to budem muset vymenit... ale urcite dakujem alfi,a Swandes za info...

birki napísal:aj ked ti posle druhy kluc stale ti chyba treti kluc podla mna toto nema vyznam riesit k tomu autu bol uz len jeden kluc a nechcel ti povedat, ze viac klucov nema
moj nazor.. howk
januar napísal:nemas sa co ho bat ja som si nechal doviest auto pred dvomi rokmi a dostal som tiez jeden kluc a povedali ze ho nemozu najst a ze ked ho najdu tak ze my ho poslu a do dnesnich dni my neprisiel a auto tu mam stale odparkovane aj ked mam tajny vypinac tak ten je skoro stale zapnuty
 lebo uz mam zo setkeho hlavu jak televizor
 lebo uz mam zo setkeho hlavu jak televizor  diki
 diki