... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Tajtrlik napísal:Zdravím potrebujem poradiť či môžem dať do e36 318tds compact turbo z e36 325td či to bude pasovať a nebude to robiť nejaké problémy..ďakujem
R0nnIe napísal:Precital som si tvoj podpis, a poviem ti len tolko, ze nejdem hovorit ze sa to neda
Jannci napísal:A co na to hovori ETK?
luky2208 napísal:Položil by som si otazkuči ten 4valec roztočí to turbo s 325ky aspon tak ako to male z 318tky ?
Tlak tam je jednaky,ale prietok cez turbo bude na 100% iný. Aj na zvody ti to tušim bude pasovať ale nikdy som to neskumal či by to bol dobry napad. Ved ked ho maš tak ho založ a chod sa previesť ale len uplne jemne a uvydiš ako sa to chová.Ak budeš citiť že je to jednake alebo len malinko lepšie tak to trochu prytlač a opeť uvydíš.
Neboj ak to tam založíš a naštartuješ tak sa nič nestane.Potom daj vedieť aby som vedel či mam zhanať aj ja
![]()
![]()
Tajtrlik napísal:mno ok tak to môžem skúsiť ale až neskôr lebo teraz sa problem viriesil mal som len hadicku odpojenu ale ked bude cas urcite to vyskusam a dam vediet
luky2208 napísal:Hadička ku snimaču tlaku ???
Tajtrlik napísal:presne presne..a ja k!kot som chcel kupovat nove turbo este ze jednemu co som volal koli kupe mi povedal ze on mal to iste a len mal odpojenu hadicku...napadlo by ta to??
luky2208 napísal:jj napadlo by ma toja tu hadičku preventyvne menim 2x do roka,lebo aj ked sa tvary že jej nič nieje tak už nemusí byť dobrá
rob to tak aj ty
do tej hadičky totižto časom najde olej a dostane sa do snimača !