Utorok, 29. Septembra 2009, 08:20
Ludia potrebujem pomoct, mam problem na prednej naprave, ale nedokazem ho identifikovat. Prejavuje sa to tak, ze mi tam nieco buchoce ked prudko zatacam za strany na stranu. Najhorsie ze mi to v poslednom case zucalo robit este horsie problemy:
1. ked mam pootoceny volant trochu do lava a idem cez 60km trasie sa mi volant, ked je rovno, nerobi to, ani ked je natoceny do prava. Kolesa su vyvazene, pri brzdeni netrasie
2. Ked idem vacsiou rychlostou cez 100 citim na opierke na nohu vibracie a tak isto aj mierne na volante
Pozeral som uz niekolko krat na tu prednu napravu a nevidim tam nic podozrive. Silenty vypadaju dobre, klby na ramenach tak isto, v riadeni nieje vola vobec, Stabilizatory su nove. Vidim to jedine na tlmice alebo ulozenia, ale ked som sa postavil nad tlmic a riadne rozhojdal auto tak nic nebuchalo. No staci len ked zasimulujem na ceste hoci aj pri 30km slalom tak uz to buchoce. Neviem identifikovat ani s ktorej strany to ide. Co by ste mi poradili, stretol sa niekto uz s niecim takym? Dik