škoda že to je tak nehratelná hra (aspoň pre mňa- vôbec sa mi to nepáči) momentálne si občas zahrajem GRID a tam je hratelnosť ovela lepšia si myslím celkovo posledných pár NFS som len začal hrať a hned som vymazal. bohužial mám pocit,že hratelnosť starých nfs bola lepšia ale kvôli E36 si to ešte asi zapnem
pre mna spojenie arkady a simulatoru tato hra,avsak hram to s Logitech G25 a skusal som E36 M3 e pekne spracovali ten interier aj celkovo :) nie je to az take hrozne ako bol napriklad pro street ten bol asi najhorsi zo vsetkych nfs sry
Je ale len Prologue. To som mal. To znamená že je tam 8 tratí či kolko a nejakých 50 áut. To je také vačšie demo. Plná vyjde niekedy v roku 2010 a bude tam okolo 700 tratí a 1200 áut
co to je? kurva to su take hry toto? ja som hral hry na didaktik gama naposledy..vazne uvazujem ze si kupim nejaky pocitac..vsak tie hry su ako keby si sedel v aute:)
Ja hravam uz len TDU a cakam na dvojku NFS ma uz dako nebere, naposledy som hral ProStreet a niekedy mi to pripominalo skor preteky vznasadiel ako aut... Ale tento posledny vyzera aspon graficky na vysokej urovni...asi ho nainstalujem
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
klavesnica je fakt ze na <>, som uz parkrat oral okolo trate, a zvuky aut su strasne.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov