no som asi celkom kompetentny tak sa vyjadrim (sam zaseba), ono vsetko to bolo super od zaciatku, 0ty zraz, potom 1.vy, naucili sme sa kopec veci, organizacia takychto zrazov je casovo a hlavne aj financne narocna vec s neistym koncom (nikto to nikdy nerobil pre peniaze /myslim tym zrazy bmwklubu, to si myslim aj vidno z fotiek a vedia to vsetci ti ktory na nejakom boli/), akurat druhym zrazom, sme sa presvedcili o tom ze nechceme uz pokracovat v tretom ktory by bol znova este vacsi a vyzadovalo by si to este viac prostriedkov a organizovania a jednoducho tych par jedincov na tom druhom zraze nas znechutilo a zistili sme ze cim vacsi zraz tym viac aut = tym viac starosti = tym menej radosti a tie vacsie zrazy sa daju robit fakt uz len pre peniaze a to sme my nechceli, nikto sa tym nechcel zivit, kazdy uz nejaku robotu ma :) preto najlepsie je sa vzdy stretnut len tak netreba nic organizovat, nezavazne a take mini zraziky su potom najlepsie

Ak sa toho niekto chce chytit znova ja v tom nevidim problem, my sme tiez zacinali od 0ly, nikde nebol navod ako nato :) rad ale podporim takuto aktivitu tu na fore nejakym bannerom napr.