... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
I_love_BMW napísal:
prave preto treba nejaky system aby z toho nemali organizatori straty, napr. tym platenim vopred, ale to by zas bolo skoro ako prispevok na fungovanie klubu, a kedze oficialne klub neexistuje, tak...
hlavne by to chcelo toho organizatora no..
luky2208 napísal:Je to presne ako pišete. Na začiatok treba hodne vela penazí a obzvlašť vtedy ak treba zaplatiť aj najom letiska. Je okolo toho tak minimalne na 2 týždne behania a tak na mesiac hlavy bolenia. A stale je tu neistota či niekto pride,či bude dobre počasie,či bude všetkeho dosť,atd..... PS: to vstupné čo sme v klčove vybrali bolo tak akurat na letisko,stravu,neaki ten material ( paski,benzin,pohare,tacky.....) a to že nam nikto nezaplatil naš volný čas a tie nabehane KM a nebolo ich malo,tak na to sme ani nepomysleli. Robi sa to stým a aj to tak vždy dopadne že organyzatori su buť na 0 alebo su aj v strate
Ale odmenou nam bolo to všetko čo sa na zraze udialo s hlavne ta atmosfera.
Ak neaky velky zraz bude rad prídem
luky2208 napísal:Presne takto som to myslel aj ja.že by sa zaviedol neaký povynný pravydelný poplatok a spravca fynancíjí by sa o to staral a informoval by o nazbieranej sume. Ale !!! nastal by tu další probrem, ak by sa zozganyzoval par krat zraz a našli by sa taký ludia ktorým by ani jeden termýn nevyhovoval (praca,povynnosti,prylyš daleko) tak by sa to zase otočilo len na velku hadku. Je to hodne tažké ale neako by to trebalo domyslieť,lebo by bola škoda to teraz nechať ked sa to tu takto rozrastlo.
PS: ak by bolo viac velkých zrazov,tak by to bolo aj o tom že sa budeme spolu všedci poznať a nie o tom že sa na velkych zrazoch narobia skupinky a ak tam pryde niekto nový tak len bludi a nevie ku komu sa zaradiť
MT-SPEEDY napísal:Akonahle su v tom peniaze, bude nasledovat hadka. Ver mi, viem o com hovorim
TiTAN napísal:to je pravda ja by som este podotkol, problem ani nieje problem ked su v tom peniaze ale ked je v tom viac ludi a peniaze, kebyze to robi jeden clovek tak vtedy by problem a hadky nevznikli :) len ako vravim nato treba potom velky kapital, proste velky zraz = vela organizovania, vela potrebnych financnych prostriedkov
BMino napísal:
takze budeme mat v septembri trosku mensi zraz, ale o to sa budeme snazit ho mat kvalitnejsi![]()
chembos napísal:
hmm som pozvany??ale nie, coze je v semptembri?
BMino napísal:
v septembi sa ide do skolyvtedy nie je nic, iba zhon a nervy
TiTAN napísal:to je pravda ja by som este podotkol, problem ani nieje problem ked su v tom peniaze ale ked je v tom viac ludi a peniaze, kebyze to robi jeden clovek tak vtedy by problem a hadky nevznikli :) len ako vravim nato treba potom velky kapital, proste velky zraz = vela organizovania, vela potrebnych financnych prostriedkov
BMino napísal:
takze budeme mat v septembri trosku mensi zraz, ale o to sa budeme snazit ho mat kvalitnejsi![]()
kačo napísal:
sponzorujem ???![]()
![]()
BMino napísal:
aha Kačo sa navrhol, ze zasponzoruje prenajom letisko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je to skutocny charakter
palzo napísal:Chalani o tomto soms a bavil s par ludmi u nas doma an grilovacke ze urobit jeden zraz..
Neake slusne meisto by sa mohlo dohodnut..A nech to neni jednodova akcia.. to by bolo najlepsie..
BMino napísal:
a vidis palzo, uz mame sponzora