... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Kelso
Autor témy
Auto: BMW E46
Kraj: Bratislavský

BMW klucenka - pozrite na ten cenovy rozdiel

Pondelok, 27. Júla 2009, 19:56

Vzdy ma nastve, ako si slovenski obchodnici vedia nehorazne zvysit cenu tovaru, ktory predavaju. To co som dnes zistil, ma normalne zarazilo. Chcel som si kupit klucenku. Najprv som hladal v slovenskych eshopoch. Potom ma napadlo, ze skusim pozriet ebay. Vysledok je na obrazkoch. Co si o tom myslite? Je toto normalne???
Prílohy
screen1.jpg
a toto je z ebay.co.uk
screen1.jpg (28.88 KiB) 2830 zobrazení
screen2.jpg
klucenka zo slovenskeho eshopu
screen2.jpg (22.25 KiB) 2830 zobrazení

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Re: BMW klucenka - pozrite na ten cenovy rozdiel

Pondelok, 27. Júla 2009, 21:53

Vzi sa do koze obchodnika. Ty by si to predaval s nulovou alebo minimalnou marzou ked nemusis? Vzdy je to o dopyte. Pokial budu zakaznici ochotni zaplatit za tovar premrstenu cenu, preco by mal obchodnik ist s cenou dolu :wink:

Kelso
Autor témy

Pondelok, 27. Júla 2009, 22:07

chapem ako funguje trh. no toto je trosku prehnane. tu je problem to, ze ked kazdy obchodnik nahodi taku cenu, kupujuci nema na vyber a musi kupit draho.... a to sa netyka iba blbych kluceniek. ceny su u nas porovnatelne, pokial nie vyssie oproti zapadu, no zarobky tretinove. to je najsmutnejsie

patres
Auto: qupé

Utorok, 28. Júla 2009, 07:20

Staci si porovnat cenu novej M3 v USA a na SVK a vsetci vieme kolka bije........ ](*,) ](*,)

killian

Utorok, 28. Júla 2009, 09:51

tak teda bud taky isty obchodnik a zarabaj tazke peniaze...

Tomáš
Auto: E91 318dA
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 28. Júla 2009, 11:22

Daj sem prosim ťa link na toho predajcu z ebay...dík.

Kelso
Autor témy

Utorok, 28. Júla 2009, 12:04

Tomáš napísal:
Daj sem prosim ťa link na toho predajcu z ebay...dík.

chod na ebay, daj hladat bmw keyring a najde ti ich viac.... vyberes si uz podla toho, co sa ti bude pacit. enjoy

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Utorok, 28. Júla 2009, 12:22

Este nezabudnite ze je vela replik na slovensku..
Jack Daniels + Coca Cola :)

Black
Auto: BMW e91 325 ix
Kraj: Nitriansky

Utorok, 28. Júla 2009, 12:56

Preto uz davno nakupujem len cez ebay lebo to co si niektory predajcovia nadhadzuju uz neni normalne a pritom najvecsia sranda je ze aj oni nakupuju na ebay. Nuz ale necudujem sa tomu bo ludia na SK sa este boja takto nakupovat cez internet na dialku a to vyuzivaju obchodnici ktory potom ryzuju =D>
Teraz: BMW e91 325 xi 218 PS
Potom: BMW e46 328i, 142 kW 193 PS
Najskôr: BMW e46 318i, 87 KW 118 PS.

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 30. Júla 2009, 08:59

chalan ,ty najdes klucenku za 5 dolarov a postovne je zadarmo myslis? :))

postovne je vzdy najdrahsie..

Nechapem ked ste vsetci taky sikovny, preco si nekupujete sami na ebay popripade preco nepredavate tie veci?

Tomas a ty sa cudujes ze dodacia doba je 2tyzdne? Co myslis kolko to sem chodi z usa 3 dni? To iste z nemecka..

Nekedy ma ludia zarazaju.. Ved ked nechces tolko platit tak to nekupuj.. ja do klasickych obchodov uz nechodim pretoze sa to vobec neoplati , ty ludia sice davaju aj vysoke ceny , ale maju tolko nakladov ktore ty nevidis a povies si ze hen kolko to stoji boze jak si to dovoluje buzerant jeden tak namne zarabat...

palzo

Štvrtok, 30. Júla 2009, 09:03

Dodko urcite vies dobre anglicky, verim tomu, necitas co tam pise, less than 10 USD for shipping to Slovakia :)

Ale ano trva to minimalne 2 tyzdne.. radcej dam 15 euro chalanom co tu to predavaju napriklad MartinE46 a do par dni to mas doma...

Kelso
Autor témy

Štvrtok, 30. Júla 2009, 09:11

palzo napísal:
Dodko urcite vies dobre anglicky, verim tomu, necitas co tam pise, less than 10 USD for shipping to Slovakia :)

Ale ano trva to minimalne 2 tyzdne.. radcej dam 15 euro chalanom co tu to predavaju napriklad MartinE46 a do par dni to mas doma...

ked si precitas este nizsie, tak tam pise ze na slovensko to posielaju zadarmo. :)) uz som si obejdnaval viac takych veci z ebay, napr. puzdro na iPhone som kupil za 3Ecka, aj so shippingom. Rozmyslal, som ci sa im to vyplati ... ale hlavne je ze to naozaj dorazilo az ku mne.

Inak, pokial platite cez Paypal, v pripade akychkolvek problemov s dorucenim mozete podat staznost na predajcu. Paypal to presetri a ak bola vasa staznost opravnena vratia vam plnu sumu.

palzo

Štvrtok, 30. Júla 2009, 09:17

Kelso napísal:

Inak, pokial platite cez Paypal, v pripade akychkolvek problemov s dorucenim mozete podat staznost na predajcu. Paypal to presetri a ak bola vasa staznost opravnena vratia vam plnu sumu.

Toto som veeeelmi vela krat pocul a cital.. objednaval som s ebayu viac ako 200 veci.. a ver mi ze vela rkat to tak skocilo, ze ja som nemal ani $ a ani veci co som si objednal.. Nie stale to funguje.. plus Honk Kong pocitaj 3 tyzdne kym to dojde a vobec dojde..

Kelso
Autor témy

Štvrtok, 30. Júla 2009, 09:40

heh, nastuduj si Paypal licenciu a uvidis.... veci, pri ktorych je sposob platby iny ako Paypal nekupujem, kedze nemas potom moznost vymahat peniaze spat.

palzo

Štvrtok, 30. Júla 2009, 09:44

Kelso napísal:
heh, nastuduj si Paypal licenciu a uvidis.... veci, pri ktorych je sposob platby iny ako Paypal nekupujem, kedze nemas potom moznost vymahat peniaze spat.

Ano mas moznost do urcitych dni, a ver mi.. ked pride na rezanie chleba budes nemilo prekvapeny...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní