... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

alfi666

Re: BMW klucenka - pozrite na ten cenovy rozdiel

Štvrtok, 30. Júla 2009, 15:51

palzo napísal:
Ano mas moznost do urcitych dni, a ver mi.. ked pride na rezanie chleba budes nemilo prekvapeny...

Podstatne je podat dispute do 60 dni od nakupu... a podstatne je aby mal predajca peniaze na paypal ucte v tej hodnote... paypal mu ich blokne, pokial dispute neni dorieseny ;)
Viem si predstavit, ze nie vzdy sa to cez Paypal vyriesi, ale ja co som mal nejaky problem, tak som zatial stale vyriesil bud s predajcom alebo cez PayPal... ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

mimka
Auto: E46, 320d, 110kw
Kraj: Žilinský

Piatok, 14. Augusta 2009, 17:37

Tá druhá ponuka je z mimibazáru a užívateľ, čo tam predáva sa venuje čisto bmw doplnkom, je na mmb jediný jeden, dá sa povedať, že monopol.

Čo ma zaráža je tvoje počudovanie sa, že to až takto riešiš..? Trh je o dopyte a o ponuke.. a podľa môjho názoru som úprimne rada, že žijem v tejto dobe, lebo ponúka otvorené veľkorysé možnosti, keď niečo chceš kúpiť, zvažuješ ponuky a pozícia zákazníka je ooveľa lepšia ako predajcu.
Čo by za takéto možnosti a postavenie dali kúpychtiví ľudia pred desiatimi rokmi... ale samozrejme, vždy sa nájde niečo, na čo sa môžeme sťažovať.
Btw.. nič v zlom :wink:
E46 - M47

Užívateľov profilový obrázok
Kelso
Autor témy
Auto: BMW E46
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 16. Augusta 2009, 20:05

mimka napísal:
Tá druhá ponuka je z mimibazáru a užívateľ, čo tam predáva sa venuje čisto bmw doplnkom, je na mmb jediný jeden, dá sa povedať, že monopol.

Čo ma zaráža je tvoje počudovanie sa, že to až takto riešiš..? Trh je o dopyte a o ponuke.. a podľa môjho názoru som úprimne rada, že žijem v tejto dobe, lebo ponúka otvorené veľkorysé možnosti, keď niečo chceš kúpiť, zvažuješ ponuky a pozícia zákazníka je ooveľa lepšia ako predajcu.
Čo by za takéto možnosti a postavenie dali kúpychtiví ľudia pred desiatimi rokmi... ale samozrejme, vždy sa nájde niečo, na čo sa môžeme sťažovať.
Btw.. nič v zlom :wink:

komunistov som nastastie nezazil, takze porovnat postavenie zakaznika s tym, co tu bolo pred par rokmi neviem. Navyse dlhsiu dobu som zil v USA a mozem s kludnym svedomim povedat, ze postavenie zakaznika na slovensku je ovela horsie ako tam. Tovar je tu jednoducho predrazeny, pokial si nedas pozor, ojebu ta.... chyba informovanost najma kvoli jazykovej bariere, boj o zakaznika atd atd.... islo mi skor o poukazanie faktu.

a vlastne ked uz zijes " v tejto dobe, lebo ponúka otvorené veľkorysé možnosti, keď niečo chceš kúpiť, zvažuješ ponuky" ... tak moj prispevok na tomto fore ber ako lepsiu ponuku a velkorysu otvorenu moznost ako sa dozvediet lepsej cene .... a nenechat sa o.ebat slovenskymi uzernikmi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní