... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

And87 napísal:zdravim rozmyslam o kupeni nejakej 3 rady bmw do 6 000€ len este nemam skusenosti s jazdenim vsetci mi dohovaraju favorit alebo nejake stare. :)A zvladnem bmw r.v.2000 a vyssie so 650€ mesacnym platom ..Lebo ak sa mi nieco pokazi atd...diki
Lucushka23 napísal:
trosku blba otazka nie? :/
 Čo si myslíš na Octaviu by si kolko potreboval?? Alebo na Fabiu???
  Čo si myslíš na Octaviu by si kolko potreboval?? Alebo na Fabiu???

alfi666 napísal:....stym rozdielom, ze ked si kupi Fabiu za 6000 eur tak to moze byt celkom cukor, kdezto E46 v takom stave sa mu bude viac kazit nez jazdit.... to je uz len potom "radost z jazdy"

hesoyam25 napísal:ako nehnevaj sa namna ako za 6000€ nekupi napriklad v D peknu 46-ku ???
ked na SR to urcite ne ale niekde mimo musi urcite kupit
 .. ale neviem ci otom bola otazka... ide oto, ze Fabia bude za tie prachy stale spolahlivejsia... samozrejme ze jazdne vlastnosti a komfort sa nedaju porovnat
 .. ale neviem ci otom bola otazka... ide oto, ze Fabia bude za tie prachy stale spolahlivejsia... samozrejme ze jazdne vlastnosti a komfort sa nedaju porovnat 

alfi666 napísal:
JJ.. nehovorim, ze neni mozne za tolko doviest.. ale neviem ci otom bola otazka... ide oto, ze Fabia bude za tie prachy stale spolahlivejsia... samozrejme ze jazdne vlastnosti a komfort sa nedaju porovnat
hesoyam25 napísal:
no ved to hej to sa porovnavat neda fabia a e46 ale pokial auto bude zo SR tak mas urcite pravdu v tom ale ja by som si napriklad fabiu v zivote nekupil racej bud posporit este par euracov alebo doviest krasnucku 36-ku

Joey napísal:Za tie prachy už musí byť ozaj brutálna E36ka.
hesoyam25 napísal:
ved vravim za tie peniaze kupit brutalnu 36-ku v tip top stave co keby som osobne mal 6000€ racej by som siel do e39-ny co kupis tiez peknucku patku