... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
And87 napísal:zdravim rozmyslam o kupeni nejakej 3 rady bmw do 6 000€ len este nemam skusenosti s jazdenim vsetci mi dohovaraju favorit alebo nejake stare. :)A zvladnem bmw r.v.2000 a vyssie so 650€ mesacnym platom ..Lebo ak sa mi nieco pokazi atd...diki
Lucushka23 napísal:
trosku blba otazka nie? :/
alfi666 napísal:....stym rozdielom, ze ked si kupi Fabiu za 6000 eur tak to moze byt celkom cukor, kdezto E46 v takom stave sa mu bude viac kazit nez jazdit.... to je uz len potom "radost z jazdy"
hesoyam25 napísal:ako nehnevaj sa namna ako za 6000€ nekupi napriklad v D peknu 46-ku ???![]()
ked na SR to urcite ne ale niekde mimo musi urcite kupit
alfi666 napísal:
JJ.. nehovorim, ze neni mozne za tolko doviest.. ale neviem ci otom bola otazka... ide oto, ze Fabia bude za tie prachy stale spolahlivejsia... samozrejme ze jazdne vlastnosti a komfort sa nedaju porovnat
hesoyam25 napísal:
no ved to hej to sa porovnavat neda fabia a e46 ale pokial auto bude zo SR tak mas urcite pravdu v tom ale ja by som si napriklad fabiu v zivote nekupil racej bud posporit este par euracov alebo doviest krasnucku 36-ku
Joey napísal:Za tie prachy už musí byť ozaj brutálna E36ka.
hesoyam25 napísal:
ved vravim za tie peniaze kupit brutalnu 36-ku v tip top stave co keby som osobne mal 6000€ racej by som siel do e39-ny co kupis tiez peknucku patku