alfi666 napísal:....stym rozdielom, ze ked si kupi Fabiu za 6000 eur tak to moze byt celkom cukor, kdezto E46 v takom stave sa mu bude viac kazit nez jazdit.... to je uz len potom "radost z jazdy"
Fabka nieje cukor ani nova zo salóna. Podla mňa je to nepodarok. Elektrické servo, odchádzajú snímače natáčania pri menšej ťukačke o obrubník rozmlátiš servo motor. Hnije v nich káblovačka pod baterkou. Zadne silenbloky v predných ramenách môžeš meniť aj 2X do roka. Motorizácia 1,4 16V po 100k km začne žrať olej vybehané krúžky už som 3 kružkoval. Ojničné ložiska na kluke nemajú zámky hrozí pretočenie ložiska
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
1,2 HTP na svoj obsah a vysoká spotreba výkon nepostačujúci leda tak na behanie na nákupy po meste ale za tie prachy???. Výrobna vada krátke voditka rozvodovej reťaze a konštrukčne nedomyslený hydraulicky napinák kde hrozí preskočenie reťaze čo sa aj bežne stava. 1,4 MPI rozvodová reťaz začne hrkotať po 20-30 000 km. Mali výrobnú vadu špatné tesnenie pod hlavou začalo tlačiť olej do chladiacej sústavy a neskor podfuklo k valcom. Vzadu vo fabke malo miesta na šírku aj výsku. Ja osobne mam hlavu opretú o strechu. Je toho veľa veľa veľa všetko sa nedá písať.