... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
MikesH
Autor témy
Auto: ibiza 6k 1.9TDi
Kraj: Trnavský

oblecenie alpina

Piatok, 3. Júla 2009, 13:05

neviem ci ti tu uz bolo le je to celkom pekna kolekcia
http://www.alpina-automobiles.com/ww/pa ... style.html
SAD, CARGO Slovakia
ibiza 6k 1.9TDi off
BMW E34 540iA off
Peugeot306 1.4XR off

patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Re: oblecenie alpina

Piatok, 3. Júla 2009, 13:06

pekna kosela ale 100 evri? to nee [-X :lol:

RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Piatok, 3. Júla 2009, 15:11

mne chyba logo vysite na hrudniku, ze ked si uz kupim koselu z limitovanej serie tak nech si to kazdy hned aj vsimne a moze zavidiet :D
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Piatok, 3. Júla 2009, 15:12

No veru tie gombicky si weru malokto vsimne :-"

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Piatok, 3. Júla 2009, 22:20

chlapci, toto je o kvalite daneho produktu, a nie o tom aby som sa machroval aky velky znak alpina mam na cecku :)

ja viem, ze je to alpina, a ostatych mam v ..... :bmwball:
Agelias© by migo
///MARKETING

Peped
Auto: g31 530d

Sobota, 4. Júla 2009, 11:49

M3 lover napísal:
chlapci, toto je o kvalite daneho produktu, a nie o tom aby som sa machroval aky velky znak alpina mam na cecku :)

ja viem, ze je to alpina, a ostatych mam v ..... :bmwball:

To akože chces povedat že alpina je taky super kvalitný vyrobca oblecenia ale co?!

Na co budem mat koselu alpina ked tam to alpina ani neni, a o to tam predsa ide nie?!

Ked chces kvalitnu koselu je vela kvalitnych firiem co sa tomu venuju a logo alpina ti nasije do vnutra kosele hocijaka krajcirka.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

alpina b3
Kraj: Prešovský

Sobota, 4. Júla 2009, 16:39

Peped napísal:
To akože chces povedat že alpina je taky super kvalitný vyrobca oblecenia ale co?!

Na co budem mat koselu alpina ked tam to alpina ani neni, a o to tam predsa ide nie?!

Ked chces kvalitnu koselu je vela kvalitnych firiem co sa tomu venuju a logo alpina ti nasije do vnutra kosele hocijaka krajcirka.

To snad nemyslis vazne toto, co si napisal. :lol:

Asi nevies co je ALPINA zac.Ide tu o samotnu znacku, nejde o to, ze niekto robi kvalitnejsie oblecenie.

Naco budes mat koselu ALPINA? Ty asi na nic.No taky, kto je do toho zazraty, je fanusikom tejto firmy si to kupi.A pritom nepozera, ci tam je velikanske logo, nech kazdy vidi co tam mam.ALPINA robi decentne veci.O tom to je.

No a s tym nasitim loga... :-& Ved to nebude original produkt, bude to smejd.A kazdy kto sa vyzna, tak ta s takou falosnou koselou vysmeje :wink:

Na to, ze je to ALPINA produkt a este z limitovanej serie, tak je to brutal cena.(nizka) :-({|=

barabas
Kraj: Žilinský

Sobota, 4. Júla 2009, 20:14

len sa tu nezacnite o tom hadat kto ma aky vkus...
dik

RALF

Štvrtok, 9. Júla 2009, 18:39

ono je to do urcitej miery aj zbytocne pozerstvo :wink: tuto koselu by som si urcite nekupoval koli kvalite lebo pochybujem ze je nejak extremne kvalitna, to si racej kupim v obchode za desat evri tricko a dam si nan natlacit znak alpina, to by aspon malo nejaky vyznam
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

M3 lover

Piatok, 10. Júla 2009, 13:21

alpina b3 napísal:

No taky, kto je do toho zazraty, je fanusikom tejto firmy si to kupi.A pritom nepozera, ci tam je velikanske logo, nech kazdy vidi co tam mam.ALPINA robi decentne veci.O tom to je.

presne tak...ja osobne si nekupujem znackovu vec iba podla toho ake velke logo ma......to je myslim najvacsie pozerstvo :-k

RALF napísal:
ono je to do urcitej miery aj zbytocne pozerstvo :wink: tuto koselu by som si urcite nekupoval koli kvalite lebo pochybujem ze je nejak extremne kvalitna, to si racej kupim v obchode za desat evri tricko a dam si nan natlacit znak alpina, to by aspon malo nejaky vyznam

](*,) ](*,) ](*,) ......ach
Agelias© by migo
///MARKETING

alpina b3
Kraj: Prešovský

Piatok, 10. Júla 2009, 13:56

[quote="M3 lover"]
presne tak...ja osobne si nekupujem znackovu vec iba podla toho ake velke logo ma......to je myslim najvacsie pozerstvo :-k

... =D> aspon niekto dobre mysli :wink:

akoze neviem chalani, ze co by ste mali z tricka, ktore by malo nasite ALPINA logo(nejakou krajcirkou).
Vacsina Slovakov ma velmi cudne zmyslanie :-&
Budem sa opakovat, no ide tu o originalnu koselu ALPINA z limitovanej serie...original znamena nenahraditelne [-X
Mozte sit, strikovat, hackovat a ja neviem co este a nikdy z toho nespravite original....aaach jaaaaj...

RALF

Sobota, 11. Júla 2009, 12:24

nemat alpinu a mat alpina koselu z limitovanej serie je cudne, mat alpinu, tak uz nejaku koselu neriesim, do alpiny si mozem sadnut v hoccom, auto vypada vzdy dobre :lol: a aj tak mi tam chyba logo, tot moj nazor a buchajte si hlavu o mur kolko chcete :wink:
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

Peped
Auto: g31 530d

Sobota, 11. Júla 2009, 13:20

Vidim že niektory nepochopili com chcel povedat. :roll:

Tu nasivku som myslel tak že na co mi bude alpina kosela ked je nasita len vo vnutri.

Stacilo by decentne logo alpina na prsiach, proste aspon nieco, nic velke skor decentne, ale nie že vo vnutri, takto to je uplne bycajna kosela.

Alpina si dala vyrobit u nejakej firmy co vyraba oblecenie (skor povedane dala si nasiť logo do vnutra a nasit alpina gombiky na običajnu koselu) a hopla "original alpina" oblecenie na svete :roll:
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

MEJOGSI

Sobota, 11. Júla 2009, 14:53

myslim ,ze je to decent kosela s ktorou nikto nebude machrovat ,ze ju ma....je to uplne o niecom inom ,kto na to ma a potrpi si na to ,je len jeho vec..mat love ,tak preco nie....ALPINA je tiez o niecom inom

za znacku puma ,adidas atd si tiez priplatite ...a na SK je zname cim vacsie logo tym je to lepsie ,ved nech to vsetci vidia ,ze co ja nosim a co som za to vysolil

NASRAT
///e34

M3 lover

Sobota, 11. Júla 2009, 17:06

MEJOGSI napísal:
...a na SK je zname cim vacsie logo tym je to lepsie ,ved nech to vsetci vidia ,ze co ja nosim a co som za to vysolil

NASRAT

[-o< ....... este ze ju tu viacej chapavych
Agelias© by migo
///MARKETING

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných