... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Re: oblecenie alpina

Streda, 15. Júla 2009, 06:55

Alpinu si nekupi hocikto, musi byt na to clovek :!: Tak isto tu koselu si kupi len velky fanusik alebo majitel Alpiny. A ze kosela neni vyrazna???Presne jak tu bolo povedane NASRAT. Ja si ju kupim pre seba :!: Treba si precitat nad koselou ten nazov LIVESTYLE 8)

Ked mozem priklad: Kupis si Adidas,Puma,Nike atd a vsade mas na tricku alebo nohaviciach ich znaky a nadpisy. A teraz ked si kupis tricko alebo koselu napr. Hugo Boss dajme tomu za 150e a clovek co sa nezaujima o tieto luxusnejsie znacky si ani nevsimne co mas na sebe. Ten kto vie zisti na prvy pohlad kvalitu. Tym chcem povedat aj to, ze ked medzi ludmi spomeniem Alpina tak z 20-tich jeden povie, ze su to pekelne stroje a druhy, ze kvalitna tuningova firma a ostatny myslia, ze rozpravam o nejakych potrebach do Alp :D

MikesH: nemas nejaky link aj na M5 koselu??? :mrgreen:
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Streda, 15. Júla 2009, 08:13

To je ako s BMW. Bundy BMW tiez stoja kludne 15-20 000 a pritom maju male tmave logo a druhe nasite znutra na stitku ...

MikesH
Autor témy
Auto: ibiza 6k 1.9TDi
Kraj: Trnavský

Streda, 15. Júla 2009, 10:43

K2 napísal:
MikesH: nemas nejaky link aj na M5 koselu??? :mrgreen:

a de by som ho zobral :)
SAD, CARGO Slovakia
ibiza 6k 1.9TDi off