Nedeľa, 24. Mája 2009, 10:41
Takže chlapci......ventil sa otvara ked na neho prievedie RJ napetie....či už tych 12V,alebo 10,5V, ja sa priznam,že som tam nikdy nenameral(sice na svojom obyč meraku) viacej ako 12V..takže funguje tak že otvoreny je pod napetím a zatvorený je bez napetia.......lahko vyskušatelne.......pripoj vákum a tu hadičku od turba odpoj, daj tam prst a naštartuj....bude ti sat do prsta,ked odpojiš konektor tak sa ten ventil zavre.....tak to už vieme ako funguje.......dalšia vec, je to že podla mna sa auto do nudzaku nedáva, ked maš niečo z tymi hadičkami,alebo tym zasobnikom......pozri ja jazdim z odpojenym tym podtlakom už vyše roka a pol a auto ide ako hodinky(v nudzaku určite nieje),ale samozrejme nejde od spodu!!!!!!!!!!! MOžem aj ja povedať,že ani ja som ešte stale neprišiel čo to robí,ale ja mam iny problem....v tychto dnoch idem menit komplet hadičky a uvidíme,mne zase asi unika podtlak(podla mojeho nazoru), a ešte som aj menil tie ventily(pressure conv.)medzi sebou a viem že mne sa moj problem trošku polepšiel ale ešte stale to nieje ono...no uvidíme po tom ako vymenim podtlak........MGSnake radim,daj dole hadičku s toho ventilu,napoj na nu striekačku a skus vytiahnut podtlak s toho ventilu na turbe či sa pohne a potom zase spet,a tak zistiš či sa fyzicky to tiahlo hybe lahko,alebo je zaseknute,alebo je derava membrana na tom podtlakovom ventile na turbe....toto je treba všetko vyskušať aby si mohol ist dalej........)))))))