MGSnake napísal:tak tak veru pravdu mas! a vazne nechce nikto ten konvertor????
CHlapci nebojte ja viem kde to je...))) Bol v pohode.......takže už aj môj problém je skoro vyriešený!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....tak na 95% auto ide tak ako má......Takže nech si všetci dávajú pozor na netesnost v podtlakovom systéme, či už je to egr ventil,alebo čo ide na turbo ,lebo stačí akákolvek maličká netesnosť a turbo ti nebude fungovať ako má....

Ja som mal zlý pressure converter,tak som tam dal egrkový......potom bola netestnosť v podtlakovom systéme na egrku, pri druhom pressure convertery, tak a auto ide tak ako má....nie sice na 100%,ale to už doladim, bud vymenov toho elektroventila,a diagnostykov......auto taha od spodu,ale občas zavaha,ako keby sa nevedelo tiahlo rozhodnuť do ktorej strany sa ma pohnuť......neviem kto meral podtlak v tom systeme,ale ked odpojím hadičku od turba tak je tam len taky slabučky podtlak, brzdy idu ako maju,tak asi to tak má byt,ale hlavne že to ide ako má....trvalo mi to skoro dva roky než som prišiel, kusok po kusku kde je chyba.......ale tak aspon budeme vediet poradit iným čo s tym budu mať problém.......