... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
R0nnIe napísal:... povedal, ze on to tak ma na aute, a to auto hrabe este na stvorke na asfalte ...
pepo286 napísal:hrabat hrabe .. sice nie auto .. ale niekomu urcite ...
R0nnIe napísal:Dnes som nasiel na internete inzerat ze predam dieli na TDS, tak som mu volal ze ci nahodov nema riadiacu jednotku z TDska, chcel som to skusit namontovat do mojho TDcka + Intercooler z Mercedesu 3litra. No a on mi hovori ze riadiacu jednotku nema, ale ze ma cerpadla a vsetko mozne okolo toho, ze mi ho vir aj vymenit, a ze roby kadeco okolo tychto motorov. Dokonca ze robi to, ze preraba TDska na mechanicke cerpadlo![]()
. Blizsie som zistil ze berie cerpadla z 524TD a dava ich niekomu upravit, + vyrobit specialne sanie. A to montuje do auta. Ze auto ide potom na 6litrov. Ked som sa pytal na vykon povedal, ze on to tak ma na aute, a to auto hrabe este na stvorke na asfalte. Pocul uz niekto o niecom takom?
luky2208 napísal:Never všetkemu čo počuješved to nejde do kopi : auto hrabe na 4ke a berie 6 litrov
.Inač velmy rad prydem ak take TDSko najdeš aby som to vydel a povozil sa a to myslym važne,ale neže to bude len holá kasta z BMW a vnej motor.TDSko berie 6 aj bez tej upravy ak je všetko ako ma byť.
PS:neviem či vobec neake BMW hrabe aj na 4kemožno aj hej neaká M3 ale aj to neviem.
luky2208 napísal:... neviem či vobec neake BMW hrabe aj na 4kemožno aj hej neaká M3 ale aj to neviem.
xtreme napísal:niekde som to tu uz riesil.. a chalani spominali ze na off roadoch menia mechanicke cerpadla kvoli vykonu.. ja som mal v td-cku mechanicke a nikdy viac.. asi to nebolo dobre spravene alebo neviem co, ale zralo to 12!!! litrov, maximalka 130.. takze ja tomu moc neverim.. dal som si elektroniku a neni problem.. neriskoval by som .. radsej nech je vsetko ako ma byt..
jurko6382 napísal:ja som tiez pocul jeden chlapik z BB to tiez vie prerobit