majitelia (z SK) M5 e34 na tomto fore:
loveracing88 3,8
milos 3,6
Ferri (ex?) 3,6
// Mario 3,6
a ja 3,8
o viacerich majiteloch uz neviem.
myslim si ,ze e34ka je super kara ,no pre niekoho nebude velmi vyhovovat pretoze je to uz vacsie auto (vyssia trieda).podla mna by si sa mal najprv na nejakej previezt a posudit ci ti vyhovuje....uz pri pohlade musis mat jasno :ano presne to chcem.
ak zistis ,ze je to to co hladas tak si davaj bacha hlavne na tieto veci: motor ,prevodovka ,riadenie a hlavne podvozok

vsetko ostatne nemusi byt az v tak super stave ,pretoze to ostatne je uz ako v seriovych e34kach.
pri Mku by bolo dobre (ja osobne si potrpim) ak by si to auto kupil s aspon nejakou historiou.cize ak to bude dovoz ,bolo by dobre mat k tomu origo technicak ,nejake tie stare servisne blocky ,a velke plus je servisna knizka
potom si dokladne prezri ci nebolo drcnute ,podla majitela mozes aj vela zistit ako sa o to asi aj staral.proste cim viac otazok budes nanho mat tym lepsie pre teba ,mal by si vediet kedy co menil ,aky olej tam daval (intervaly),kolko majitelov malo a tak. podla stylu jazdy tiez vela uvidis ako sa onu staral a setril
priprav sa taktiez na vymenu olejov ,filtrov ,mozno budes menit brzdy ,nejake tie capy ,silentbloky atd...proste vsetko na tom bawe cekni.
ak to bude mat v prdeli motor (vela nalietanych km) ,tak sa priprav rovno na riadnu penaznu stratu.samozrejme rataj k tomu spotrebu a to ze sem tam sa bude aj nieco menit ( moze ,nemusi odist to a to) ,nie je to predsa nove auto....
no a moja posledna rada znie :radsej kup drahsie ,aj ked neskor ako lacne a co najskor.na tom dost usetris a nebudes sklamany .a po case uvidis ako ti to Mpower bude opatovat vykonom a usmevom na tvari
tak drzim palce