... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
K2 napísal:Mozno to je blba otazkaa a mozno aj skoro ju riesit ale tak opytam sa kto sa trochu vyzna moze mi prosim vas odpovedat....je realne na e34 M5 havarijna poistka???dajme tomu rocnik 88-91

No a co vlastne chcem. Po nete trochu pokukavam po nejakych doplnkoch na e34. Myslim tym predne zadne svetla, biele smerovky atd. Chcem si urobit trochu obraz o cenach tychto doplnkov. Zatial pozeram stale na webshop co ma tuning.sk ale zda sa mi to nejak malo co tam je(myslim vyber). Tak chcem poprosit vas aby ste poradili, kde popozerat nejake doplnky na auto, nejake stranky mam ale chcem si poradit podla skusenosti(serioznost,cena atd).
 No a co vlastne chcem. Po nete trochu pokukavam po nejakych doplnkoch na e34. Myslim tym predne zadne svetla, biele smerovky atd. Chcem si urobit trochu obraz o cenach tychto doplnkov. Zatial pozeram stale na webshop co ma tuning.sk ale zda sa mi to nejak malo co tam je(myslim vyber). Tak chcem poprosit vas aby ste poradili, kde popozerat nejake doplnky na auto, nejake stranky mam ale chcem si poradit podla skusenosti(serioznost,cena atd). dakujem.
  dakujem.BMino napísal:u nas tak cca 80-90 eur diel,
preto sa hovori radsej kupit nieco zachovale aj ked drahsie ako do toho tlacit potom peniaze, vid lacne e46, kazdemu cosi pod chvilou prdne
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) No mam jednu M5 vyhliadnutu a pravdepodobne treba novy nater
 No mam jednu M5 vyhliadnutu a pravdepodobne treba novy nater  nieje to hned nutne ale tak nech to nejak vyzera. Taze sa musim pripravit na poriadnu palku...to ma netesi
 nieje to hned nutne ale tak nech to nejak vyzera. Taze sa musim pripravit na poriadnu palku...to ma netesi 
macik napísal:
len ked sa robi celolak tak sa to bere ako celok a nie po kusoch...
 neviem sice preco lebo pri celom sa strieka viac
 neviem sice preco lebo pri celom sa strieka viac 

macik napísal:aj na kusy to mas 13 dielov pri sedane......
a aj to je dost vela ked to spocitas....

. 93 rocnik a je to 6 qualt??ono tych 8000euroo neni az taka zla cena ale ked si precitam v tejto teme tvoj jeden prispevok na tuto masinu to chce trochu vacsi zaklad
 . 93 rocnik a je to 6 qualt??ono tych 8000euroo neni az taka zla cena ale ked si precitam v tejto teme tvoj jeden prispevok na tuto masinu to chce trochu vacsi zaklad