... všetko o BMW ...

| Prod. Date | - 2007-10-31 |
| KM | - 377 000 |
| Type | - 550i |
| Series | - E61 (E61 Series) |
| Body Type | - Touring |
| Steering | - Left Hand Drive |
| Engine | - N62/TU |
| Power | - 270kw / 367hp |
| Drive | - rwd |
| Colour | - alpinweiss 3 |
| Upholstery | - Leather "Dakota"/grau |
xener napísal:vyzera to ako nove zvonka
korado napísal:to je tá z bazoša za 7500€? Sivý interiér? Výborná kombinácia, V8 + LPG = máš to lacnejšie vozenie ako na nafte a o výkone a kultúre chodu sa nemusíme baviť. Postrážiš si pár vecí na N62 motore a bude ti to spoľahlivo slúžiť... držím palce
e38flight napísal:Dakujem za rady, nove filtre mam nachystane, pojdu tam 🙃 este sa chcem opytat, cital som to aj na forach s americkymi autami co maju lpg, stava sa ze raz za cas sa objavi check engine, diag pise nieco zo zmiesavanim paliva, da sa s tym nieco robit alebo len sa s tym naucit zit? 😂 Alebo to bude zapricinene aj tymi filtrami ze uz su k.oLPG je top ale pod podmienkou kvalitného plynu nepoznáš rozdiel tankuj len Slovnaft každých 10 000 km nové filtre kvapalná a plynná fáza .. Nech sa darí

Majcino napísal:Dakujem za rady, nove filtre mam nachystane, pojdu tam 🙃 este sa chcem opytat, cital som to aj na forach s americkymi autami co maju lpg, stava sa ze raz za cas sa objavi check engine, diag pise nieco zo zmiesavanim paliva, da sa s tym nieco robit alebo len sa s tym naucit zit? 😂 Alebo to bude zapricinene aj tymi filtrami ze uz su k.o
Fuxxo napísal:Zaujímavé ,napríklad moja M62TU ma od výroby štyri katy dva sú bližšie ku valcom a dva sú cca v strede auta , Pri montáži LPG v Holandsku v roku 2014 tie dva katy ktoré sú bližšie ku valcom sú vonku zostalo len pôvodné výfukové potrubie . Ja v podstate fungujem len na dvoch katoch ktoré sú dosť daleko od motora emisná ako nič ... chlapci čo montovali LPG veľmi dobre vedeli čo robia ....kontrolku motora mne vyhadzovali katalyzatory na 650i.. ked som presiel cisto na benzin, tak kontrolka zhasla. auto na plyn ani nepreslo emisnou, na benzin potom len tak tak, kazdopadne to ti je na dve veci, kedze musis mat obidve. tak este toto si skontroluj, neviem jak dlho v tom ten plyn je, ale skor ci neskor s tym asi bude problem
Fuxxo napísal:auto bolo dovezené na SK na konci 2017 a 2018 tam bolo namotované LPGkontrolku motora mne vyhadzovali katalyzatory na 650i.. ked som presiel cisto na benzin, tak kontrolka zhasla. auto na plyn ani nepreslo emisnou, na benzin potom len tak tak, kazdopadne to ti je na dve veci, kedze musis mat obidve. tak este toto si skontroluj, neviem jak dlho v tom ten plyn je, ale skor ci neskor s tym asi bude problem