... všetko o BMW ...
Mimo napísal:=D> no parádička, to by som si chcel pozrieť, tak snáď niekedy![]()
alebo by si mohol natočiť video ako to funguje, čo povieš ?
alfi666 napísal:... lebo E46 neblika smerovkami ked sa otvori auto...
zhmp napísal:PS: všimol si niekto na E46, že ked máš vypnuty kluč a hodíš tam napriklad lavu parkovačku do cesty zo smerovkovou páčkov tak ccfl sa nevládze rozvietil ale len blika ako stroboskop???
alfi666 napísal:Noo mozno to ide nastavit aby blikla pri otvoreni... ale mozno len na facelifte.. nie?.. lebo zatial vsade kde som cital, tak hovorili, ze ide zapnut blikanie len pri zatvarani
No a mne to stmievanie funguje aj s CCFL, avsak nieje to take pekne ako so ziarovkami.... a CCFL ma tendenciu sa zapalit len do polovice a ako stupa napatie, tak sa rozsvieti cela... ale napriklad pri stmievani zoslabne, ale len do urciteho bodu a potom uplne vypne
alfi666 napísal:Da sa vsetko, ale jednoduchsie je preprogramovat lichtmodul aby zapinal vnutorne osvetlenie bez fadingu
Ja uz toto mam inak pomaly tristvrte roka a problemy som nezaznamenal a fading mam zapnuty
alfi666 napísal:Tak ja neviem co chces vymysliet... ameriku uz vynasli
Ja som tu dal schemu, ale neviem kde zmizla, tak prikladam znovu.... ak vymyslis nieco lepsie tak sa snami podel