... všetko o BMW ...
januar napísal:tak aj ja mam malu otazocku ktora ma napadla dnes rano co sa stane ak budem mat rozsvietene AE a tiez interierove svetlo?
crumar napísal:Nic.
alfi666 napísal:Nehnevaj sa namna, ale co je toto za nezmyselnu schemu??? je tu niekto na svete kto ju z tohto obrazka pochopil??
Okrem toho, relatkovy sposob neni dobry, ale ked myslis, rob to tak..
alfi666 napísal:Kruzky blikaju preto, lebo ich LCM testuje, ci niesu vypalene, takze je to uplne normalna vec...
Neviem ako je zapojene toto relatko, ale ked to neblika, tak je to predpokladam tak, ze cievka je napojena namiesto ziarovky parkovacky.... cize... LCM nevie zistit, ci su kruzky vypalene, alebo nie pretoze testuje samotnu cievku relatka a ta sa nevypali... - defacto cely testovaci mechanizmus je tym vyradeny...
Ja osobne viac doverujem polovodicom ako relatkam a kedze kruzky mi svietia nonstop, tak ziadne blikanie vlastne ani nieje
Ale ked vam to vyhovuje cez relatka, tak nech sa paci
crumar napísal:Nemusis mi vysvetlovat preco kruzky blikaju, to vieme skoro vsetci. Niekomu to vsak vadi, niekomu zase nie.
alfi666 napísal:
Vysvetloval som to generalne, nie len tebe, nemusis to brat osobne... niekto vtom vidi len blikanie kruzkov a ja vtom vidim sofistikovany system na kontrolu funkcnosti parkovaciek ktory je tymto sposobom vyradeny - preto tvrdim, ze je diodove riesenie lepsie ako SPDT relatko...